Povezane vesti

"Bio sam slep za tebe, majko" Poslednja potresna poruka Đorđa Bulića majci kida dušu: Umro sam ti...

"Bio sam slep za tebe, majko" Poslednja potresna poruka Đorđa Bulića majci kida dušu: Umro sam ti...

Kurir 28.12.2023
Đorđe Bulić, naslednik Jusufa Juse Bulića oprostio se na društvenim mrežama od majke Svetlane Bulić koja je noćas iznenada preminula. Predsednik fudbalskog kluba "Železnik" napisao je emotivne reči koje je posvetio roditelju. - Napustila si me… »
Preminula maćeha Ace Bulića Sin objavio čitulju, reči kidaju dušu: Zbogom, moj anđele, putuj mirno, ćale te čeka

Preminula maćeha Ace Bulića Sin objavio čitulju, reči kidaju dušu: Zbogom, moj anđele, putuj mirno, ćale te čeka

Kurir 28.12.2023
Maćehe Ace Bulića Svetlana Bulić, druga žena Jusufa Juse Bulića, s kojom ima sina Đorđa Bulića, preminula je, a Acin polubrat dao je u novine čitulju. Od majke se oprostio emotivnim rečima, čija je smrt sve iznenadila. - Napustila si me noćas… »
Smrt u domu Ace Bulića Osvanula potresna čitulja, sin uputio emotivne reči: Ćale te čeka!

Smrt u domu Ace Bulića Osvanula potresna čitulja, sin uputio emotivne reči: Ćale te čeka!

Alo 28.12.2023
Noćas je preminula Svetlana Bulić, druga supruga Jusufa Juse Bulića. Danas se u medijima pojavila informacija o smrti maćehe Ace Bulića. Ona je bila druga žena Jusufa Juse Bulića, sa kojom ima sina Đorđa Bulića. - Napustila si me noćas, moja… »

Vesti dana »