Povezane vesti
"Bio sam slep za tebe, majko" Poslednja potresna poruka Đorđa Bulića majci kida dušu: Umro sam ti...
Kurir 28.12.2023
Đorđe Bulić, naslednik Jusufa Juse Bulića oprostio se na društvenim mrežama od majke Svetlane Bulić koja je noćas iznenada preminula. Predsednik fudbalskog kluba "Železnik" napisao je emotivne reči koje je posvetio roditelju. - Napustila si me moja… »
Smrt u domu Ace Bulića Osvanula potresna čitulja, sin uputio emotivne reči: Ćale te čeka!
Alo 28.12.2023
Noćas je preminula Svetlana Bulić, druga supruga Jusufa Juse Bulića. Danas se u medijima pojavila informacija o smrti maćehe Ace Bulića. Ona je bila druga žena Jusufa Juse Bulića, sa kojom ima sina Đorđa Bulića. - Napustila si me noćas, moja kraljice… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 79 povezanih

Svi gledaju u ubitačan dekolte ćerke jane Todorović! Pojavile se na proslavi Tare Matić, a pevačica otkrila kako je smršala i iznenadila sve priznanjem...
Kurir pre 13 minutajoš 56 povezanih

CPE: Novi obračun – plata za život u Srbiji iznosi 150.670 dinara
Nova ekonomija pre 6 satijoš 41 povezana

FOTO Uvredljive poruke ispisane na ulazu u zgradu u kojoj živi košarkaš Nikola Kalinić
Radio 021 pre 3 satajoš 15 povezanih

Pripreme za vojnu paradu paralisale deo Beograda: Vlast protiv blokada, osim kad ona blokira
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih