Povezane vesti
"Marija me razmrdala i probudila u meni očinski instinkt!" Voditelj ima jednu veliku želju za naredni period
Mondo 31.12.2023
Milan Milošević, voditelj rijalitija "Elita" otvorio je dušu o svim aktuelnim temama koje se tiču njegovog života i izneo svoje ciljeve koje želi da ostvari u 2024. godini. Milan Milošević, voditelj rijalitija "Elita" otvorio je dušu o svim aktuelnim… »
Milan Milošević ima plan za novu godinu Za tu odluku voditelja zaslužna je Marija Šerifović
Alo 31.12.2023
Voditelj ima lepe planove za budućnost. Voditelj Milan Milošević otkrio je da li ima neku neostvarenu želju koju bi voleo da ispuni u 2024. godini: - Svakako je to rad na sebi, međutim najviše bih voleo da mi se jedna želja ostvari u naredne tri godine… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Paralelni skupovi za i protiv blokada širom Srbije, Vučić prošetao Banjicom, hapšenja na Voždovcu i u Novom Sadu
Nova pre 31 minutajoš 55 povezanih

Protestna okupljanja i skupovi protiv blokada širom Srbije, Vučić na Banjici: Ljudi samo hoće da žive normalno
NIN pre 1 satjoš 16 povezanih

Sprema se veliki vremenski preokret: Meteorolog RHMZ upozorava, olujni vetar i grad zahvatiće celu Srbiju
Mondo pre 51 minutajoš 41 povezana

Mask pozvao na raspuštanje britanskog parlamenta usled masovnih protesta u Londonu
Sputnik pre 31 minutajoš 22 povezane