Povezane vesti
"Marija me razmrdala i probudila u meni očinski instinkt!" Voditelj ima jednu veliku želju za naredni period
Mondo 31.12.2023
Milan Milošević, voditelj rijalitija "Elita" otvorio je dušu o svim aktuelnim temama koje se tiču njegovog života i izneo svoje ciljeve koje želi da ostvari u 2024. godini. Milan Milošević, voditelj rijalitija "Elita" otvorio je dušu o svim aktuelnim… »
Milan Milošević ima plan za novu godinu Za tu odluku voditelja zaslužna je Marija Šerifović
Alo 31.12.2023
Voditelj ima lepe planove za budućnost. Voditelj Milan Milošević otkrio je da li ima neku neostvarenu želju koju bi voleo da ispuni u 2024. godini: - Svakako je to rad na sebi, međutim najviše bih voleo da mi se jedna želja ostvari u naredne tri godine… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 2 satajoš 47 povezanih
Motociklista vozio 234 kilometra na sat na putu Niš - Merošina gde je ograničenje 80
Beta pre 46 minutajoš 27 povezanih
U 16 časova najtoplije u Somboru - 39, 2 stepena, najprijatnije na Kopaoniku - 21,2 stepena
Beta pre 2 satajoš 90 povezanih
AMSS: U vozilima ne ostavljajte ništa što od vrućine može da eksplodira i zapali se
Beta pre 1 satjoš 36 povezanih
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 32 povezane