Povezane vesti
Otkrivena tajna frizure Aleksandre Prijović Ova priča se krije iza nje! Pevačica ispričala zašto je odsekla kosu
Kurir 01.01.2024
Za doček Nove godine popularna Aleksandra Prijović nastupala je u Sava Centru, a sve posetioce je iznenadila novim stajlingom. Naime, pevačica je blistala u crnoj haljini, ali i s novom frizurom. - Imala sam velike snove svakako, ali bila sam srećna… »
Crna haljina do poda i kapuljača na glavi: Kristina Bekvalac neprepoznatljiva - došla na sestrin nastup zakamuflirana, malo…
Blic 01.01.2024
Muzička zvezda Nataša Bekvalac sinoć je pevala u srpskoj prestonici za doček Nove godine, a pred pripadnicima sedme sile pojavila se u veoma provokativnom izdanju. U publici je bila i njena ćerka Hana Ikodinović, koju je dobila u braku sa bivšim… »
"Jedni kažu svaka mi čast, drugi da treba da me bude sramota" Sloba o godišnjici smrti oca, praznicima i porodici: Tačno u…
Kurir 01.01.2024
Sloba Radanović novogodišnju noć proveo je radno, a za domaće medije govorio je o bolnim trenucima, porodici i karijeri. - Sve je bilo mnogo lepo u ovoj godini, možda je to i najlepša u mom životu. Dobio sam sina. Ostaviću sve probleme i nervoze u… »
(Video) Đanijeva žena pokazala papreno skup poklon od muža za doček: "On je uvek bio galantan, sam je izabrao", morala je…
Blic 01.01.2024
Radiša Trajković Đani nastupao je večeras, za doček Nove godine, u srpskoj prestonici, a na nastupu je bila i njegova supruga Slađana. - Srećna Nova godina, pre svega, svima želim samo zdravlje. Sebi sam poželela samo zdravlje, kao i svima, to… »
"Mariji Šerifović nisam čestitao rođenje sina": Sloba Radanović progovorio o koleginici, pa otkrio zašto nije sa ženom…
Blic 01.01.2024
Folker Sloba Radanović pevao je večeras u srpskoj prestonici za doček Nove, 2024. godine. Tom prilikom je pred predstavnicima sedme sile progovorio o porodici, ali i sinu Marije Šerifović. - U 2023. je sve bilo lepo, najlepša godina jer sam dobio… »
Sloba Radanović nije čestitao mariji rođenje sina! Pevač progovorio o svemu u najluđoj noći, otkrilo se
Kurir 01.01.2024
Folker Sloba Radanović pevao je večeras u srpskoj prestonici za doček Nove, 2024. godine. Tom prilikom je pred predstavnicima sedme sile progovorio o porodici, ali i sinu Marije Šerifović. - U 2023. je sve bilo lepo, najlepša godina jer sam dobio… »
(Video) Sanja Vučić u vatreno crvenom za doček: Dečko nije sa njom, a poručuje: "Venčanje bih da se spontano desi"
Blic 31.12.2023
Muzička zvezda Sanja Vučić večeras nastupa u Beogradu za doček Nove, 2024. godine. Ona je nasmejana pozirala pred pripadnicima sedme sile, a pojavila se u crvenom izdanju, od glave do pete. - Crveno, da sluti na radost! U duhu je novogodišnje noći… »
(Video) Prija poput holivudskih diva: Zablistala za doček Nove godine, dubok dekolte u prvom planu: "Frizerka me je savetovala…
Blic 31.12.2023
Muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras, za doček Nove godine, nastupa u srpskoj prestonici. Ona se pred pripadnicima sedme sile pojavila u crnom izdanju, koje je podrazumevalo dubok dekolte. - Ova godina mi je bila najlepša kad je karijera u… »
(Video) Nataša Bekvalac dominira za doček: - i usko, i providno! Ćerka joj je na nastupu: "Ovo je nešto najneudobnije…
Blic 31.12.2023
Muzička zvezda Nataša Bekvalac večeras peva u srpskoj prestonici za doček Nove godine, a pred pripadnicima sedme sile pojavila se u veoma provokativnom izdanju. Nataša je bila u uskom, belom kostimu sa providnim detaljima, dok je preko imala ogrtač… »
Vesti dana »
Tajac u novom sadu: Građani ćutke stoje na ulicama, ovako su odali poštu stradalima na Železničkoj stanici (foto, video)
Blic pre 31 minutajoš 30 povezanih
Peskov: Putin ne smatra da je usporavanje Jutjuba u Rusiji prioritet
Politika pre 1 satjoš 12 povezanih
Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu i dalje u teškom stanju
Radio 021 pre 3 satajoš 13 povezanih