Povezane vesti

Otkrivena tajna frizure Aleksandre Prijović Ova priča se krije iza nje! Pevačica ispričala zašto je odsekla kosu

Otkrivena tajna frizure Aleksandre Prijović Ova priča se krije iza nje! Pevačica ispričala zašto je odsekla kosu

Kurir 01.01.2024
Za doček Nove godine popularna Aleksandra Prijović nastupala je u Sava Centru, a sve posetioce je iznenadila novim stajlingom. Naime, pevačica je blistala u crnoj haljini, ali i s novom frizurom. - Imala sam velike snove svakako, ali bila sam srećna… »
Crna haljina do poda i kapuljača na glavi: Kristina Bekvalac neprepoznatljiva - došla na sestrin nastup zakamuflirana, malo…

Crna haljina do poda i kapuljača na glavi: Kristina Bekvalac neprepoznatljiva - došla na sestrin nastup zakamuflirana, malo…

Blic 01.01.2024
Muzička zvezda Nataša Bekvalac sinoć je pevala u srpskoj prestonici za doček Nove godine, a pred pripadnicima sedme sile pojavila se u veoma provokativnom izdanju. U publici je bila i njena ćerka Hana Ikodinović, koju je dobila u braku sa bivšim… »
"Jedni kažu svaka mi čast, drugi da treba da me bude sramota" Sloba o godišnjici smrti oca, praznicima i porodici: Tačno u…

"Jedni kažu svaka mi čast, drugi da treba da me bude sramota" Sloba o godišnjici smrti oca, praznicima i porodici: Tačno u…

Kurir 01.01.2024
Sloba Radanović novogodišnju noć proveo je radno, a za domaće medije govorio je o bolnim trenucima, porodici i karijeri. - Sve je bilo mnogo lepo u ovoj godini, možda je to i najlepša u mom životu. Dobio sam sina. Ostaviću sve probleme i nervoze u… »
(Video) Đanijeva žena pokazala papreno skup poklon od muža za doček: "On je uvek bio galantan, sam je izabrao", morala je…

(Video) Đanijeva žena pokazala papreno skup poklon od muža za doček: "On je uvek bio galantan, sam je izabrao", morala je…

Blic 01.01.2024
Radiša Trajković Đani nastupao je večeras, za doček Nove godine, u srpskoj prestonici, a na nastupu je bila i njegova supruga Slađana. - Srećna Nova godina, pre svega, svima želim samo zdravlje. Sebi sam poželela samo zdravlje, kao i svima, to… »
"Mariji Šerifović nisam čestitao rođenje sina": Sloba Radanović progovorio o koleginici, pa otkrio zašto nije sa ženom…

"Mariji Šerifović nisam čestitao rođenje sina": Sloba Radanović progovorio o koleginici, pa otkrio zašto nije sa ženom…

Blic 01.01.2024
Folker Sloba Radanović pevao je večeras u srpskoj prestonici za doček Nove, 2024. godine. Tom prilikom je pred predstavnicima sedme sile progovorio o porodici, ali i sinu Marije Šerifović. - U 2023. je sve bilo lepo, najlepša godina jer sam dobio… »
Sloba Radanović nije čestitao mariji rođenje sina! Pevač progovorio o svemu u najluđoj noći, otkrilo se

Sloba Radanović nije čestitao mariji rođenje sina! Pevač progovorio o svemu u najluđoj noći, otkrilo se

Kurir 01.01.2024
Folker Sloba Radanović pevao je večeras u srpskoj prestonici za doček Nove, 2024. godine. Tom prilikom je pred predstavnicima sedme sile progovorio o porodici, ali i sinu Marije Šerifović. - U 2023. je sve bilo lepo, najlepša godina jer sam dobio… »
(Video) Sanja Vučić u vatreno crvenom za doček: Dečko nije sa njom, a poručuje: "Venčanje bih da se spontano desi"

(Video) Sanja Vučić u vatreno crvenom za doček: Dečko nije sa njom, a poručuje: "Venčanje bih da se spontano desi"

Blic 31.12.2023
Muzička zvezda Sanja Vučić večeras nastupa u Beogradu za doček Nove, 2024. godine. Ona je nasmejana pozirala pred pripadnicima sedme sile, a pojavila se u crvenom izdanju, od glave do pete. - Crveno, da sluti na radost! U duhu je novogodišnje noći… »
(Video) Prija poput holivudskih diva: Zablistala za doček Nove godine, dubok dekolte u prvom planu: "Frizerka me je savetovala…

(Video) Prija poput holivudskih diva: Zablistala za doček Nove godine, dubok dekolte u prvom planu: "Frizerka me je savetovala…

Blic 31.12.2023
Muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras, za doček Nove godine, nastupa u srpskoj prestonici. Ona se pred pripadnicima sedme sile pojavila u crnom izdanju, koje je podrazumevalo dubok dekolte. - Ova godina mi je bila najlepša kad je karijera u… »
(Video) Nataša Bekvalac dominira za doček: - i usko, i providno! Ćerka joj je na nastupu: "Ovo je nešto najneudobnije…

(Video) Nataša Bekvalac dominira za doček: - i usko, i providno! Ćerka joj je na nastupu: "Ovo je nešto najneudobnije…

Blic 31.12.2023
Muzička zvezda Nataša Bekvalac večeras peva u srpskoj prestonici za doček Nove godine, a pred pripadnicima sedme sile pojavila se u veoma provokativnom izdanju. Nataša je bila u uskom, belom kostimu sa providnim detaljima, dok je preko imala ogrtač… »

Vesti dana »