Повезане вести
Надал пропушта Аустралијан опен због повреде
Нови магазин 07.01.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал објавио је данас на друштвеним мрежама да ће због повреде мишића пропустити Аустралијан опен. "Тренутно нисам спреман да се такмичим на највишем нивоу. Мој циљ је да за три месеца будем у најбољој… »
Рафаел Надал открио да ли ће играти на Аустралијен опену
Данас 07.01.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал одустао је од такмичења на Аустралијен опену ове године. Како је сам истакао, тренутно није спреман да се такмичи на највишем нивоу због повреда. Рафа је саопштио да има руптуру мишића и да се враћа… »
Рафа Надал се повукао са Аустралијан опена! Хитно се огласио из Мелбурна: "Људи, нисам спреман за ово"
Мондо 07.01.2024
Рафаел Надал неће играти на Аустралијан опену. Рафаел Надал неће играти на Аустралијан опену. Рафаел Надал повукао се са Аустралијан опена! Шпански тенисер донео је одлуку да не ризикује погоршање повреде коју је задобио у… »
Какав тениски шок: Рафаел Надал одустао од Аустралијан опена!
Вечерње новости 07.01.2024
Најбољи шпански тенисер Рафаел Надал неће наступати на наредном гренд слему у Мелбурну. ФОТО: Тањуг/АП Он је на свом ''КС'' налогу објавио да се повлачи са првог гренд слема у сезони. Поред свих претходних навода да се налази у… »
Бум - Без Рафаела Надала на Аустралијан опену!
Спортске.нет 07.01.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал неће учествовати на овогодишњем Аустралијан опену, саопштио је овог јутра. Нова година, стари проблеми за Рафаела Надала. Повреде су га мучиле у претходним сезонама, а ништа другачије није почела ни… »
Надал одустао од Аустралијан опена
Вести онлине 07.01.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал саопштио је данас да због повреде неће играти на предстојећем Аустралијан опену. “Током мог последњег меча у Бризбејну имао сам мали проблем са мишићем који ме је, као што знате, забринуо. Кад сам… »
Вести дана »
Србија дала рок до 15. јануара - ко су потенцијалнии купци: "Сви сценарији за НИС могући"
Еуроневс пре 42 минутајош 16 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Глас Зајечара пре 1 сатјош 7 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 2 сатајош 3 повезане
СРЦЕ: ЕУ да размотри мере личних санкција за оне у кругу власти који презиру закон и шире насиље
Нова пре 52 минутајош 20 повезаних