Povezane vesti
Gledali smo ga u „Lepoti poroka“: Ćerka čuvenog glumca gošća Beograda
N1 Info 08.01.2024
"Moj tata igrao je u jugoslovenskim filmovima i preneo mi je ljubav ka Beogradu", rekla je primabalerina Pariske opere Eloiz Burdon, kako je za N1 ispričala umetnička direktorka Baleta Narodnog pozorišta Ana Pavlović. Solisti pariske „Opere“ gostuju u… »
Prvi solisti pariske Opere u beogradskom baletu: Dugo smo želeli da zaigramo u Srbiji
Večernje novosti 08.01.2024
PRVI solisti pariske "Opere" Eloiz Burdon i Žeremi - Lu Ker nastupiće u sredu, 10. januara, od 19 časova, na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u baletu Petra Iliča Čajkovskog "Krcko Oraščić", u koreografiji Konstantina Kostjukova prema Petipa, Ivanovu… »
Vesti dana »
"Mladi Kula": Napadnuti naši aktivisti, čuo se i pucanj, GP Bravo traži hitnu reakciju policije i tužilaštva
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 20 povezanih
Transparentnost: SNS uložila 35 miliona dinara za kampanju za izbore, ostale stranke do milion
Beta pre 3 minutajoš 31 povezana
BLOG UŽIVO Tramp izbegava termin "rat", Izrael izvršio više udara na Iran
Insajder pre 52 minutajoš 82 povezane
Naredna 72 sata su ključna: Sručiće se ogromna količina kiše, upozorenje za celu Srbiju, Beograd posebno ugrožen
Mondo pre 1 satjoš 42 povezane
Studenti u klin, MUP u ploču: Policija tvrdi da su u Kuli napadnuti aktivisti SNS koji su čuvali "propagandni materijal"
Glas Zaječara pre 57 minutajoš 22 povezane