Повезане вести
Мислила сам да је то знак менопаузе: Звезда "Чувара плаже" открила да се бори са карциномом! "Остала сам потпуно сама..."
Курир 09.01.2024
Никол Егарт, 51-годишња звезда култне серије " Чувари плаже", открила је у понедељак да јој је у децембру 2023. године дијагностикован хрибриформни карцином другог стадијума. Рекла је за Пеопле како је мислила да су њени… »
Позната глумица болује од опаке болести Славна плавуша из "Чувара плаже" саопштила ужасну вест
Ало 09.01.2024
Мислила је да су симптоми које је имала симптоми менопаузе. Никол Егерт (51), славна плавуша из култне серије "Баиватцх", има рак дојке. Некада популарна глумица тужну вест је саопштила за магазин Пеопле. Како је истакла, њој је… »
Вести дана »
(Фото) Пљачке и нереди после тријумфа ПСЖ у Лиги шампиона: Младић погинуо, тинејџер у коми, ухапшено 780 људи
Невсмакс Балканс пре 3 сатајош 48 повезаних
"Нећемо прихватити споразум са Америком без јасних резултата": Иран поставио услов САД-у, још нема договора
Мондо пре 3 сатајош 33 повезане
"Ја бих први био у лази да је све нормално" Дарко Лазић прокоментарисао ситуацију Мине Костић, па појурио на ћеркин концерт: Жена колима дошла по њега (видео)
Блиц пре 30 минутајош 20 повезаних
Ухапшен одбегли возач у Нишу: Пијан одбио алкотест, па покушао да подмити саобраћајце
Инсајдер пре 2 сатајош 19 повезаних