Povezane vesti

Milivojević: Informacije o protivpravnom upisivanju u birački spisak dobio sam od domaćih službi

Milivojević: Informacije o protivpravnom upisivanju u birački spisak dobio sam od domaćih službi

Insajder 11.01.2024
Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević izjavio je u četvrtak, 11. januara, da je informaciju o najmanje 98.135 birača koji su u prethodne tri godine protivpravno upisani u birački spisak dobio od "časnih pripadnika bezbednosnih… »

Beta 11.01.2024
Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević izjavio je danas da je informaciju o najmanje 98.135 birača koji su u prethodne tri godine protivpravno upisani u birački spisak dobio od "časnih pripadnika bezbednosnih službi, koji su… »
Milivojević: Stvaran broj fantomskih birača daleko veći od 98 135 za koje imam dokaze

Milivojević: Stvaran broj fantomskih birača daleko veći od 98 135 za koje imam dokaze

Danas 11.01.2024
„Za razliku od predstavnika režima Aleksandra Vučića koji su razorili domaće službe bezbednosti, pa su prinuđeni da informacije dobijaju od inostranih bezbednosnih službi, ja sam informaciju o protivpravno upisanih najmanje 98.135 birača dobio… »

Vesti dana »