Повезане вести

Миливојевић: Информације о противправном уписивању у бирачки списак добио сам од домаћих служби

Миливојевић: Информације о противправном уписивању у бирачки списак добио сам од домаћих служби

Инсајдер 11.01.2024
Потпредседник Демократске странке (ДС) Срђан Миливојевић изјавио је у четвртак, 11. јануара, да је информацију о најмање 98.135 бирача који су у претходне три године противправно уписани у бирачки списак добио од "часних… »

Бета 11.01.2024
Потпредседник Демократске странке (ДС) Срђан Миливојевић изјавио је данас да је информацију о најмање 98.135 бирача који су у претходне три године противправно уписани у бирачки списак добио од "часних припадника безбедносних… »
Миливојевић: Стваран број фантомских бирача далеко већи од 98 135 за које имам доказе

Миливојевић: Стваран број фантомских бирача далеко већи од 98 135 за које имам доказе

Данас 11.01.2024
„За разлику од представника режима Александра Вучића који су разорили домаће службе безбедности, па су принуђени да информације добијају од иностраних безбедносних служби, ја сам информацију о противправно уписаних најмање… »

Вести дана »