Povezane vesti
Igrao za podmladak Zvezde i Partizana, sad stigao u Voždovac
Sportske.net 12.01.2024
Fudbalski klub Voždovac saopštio je danas da je Stefan Pirgić novi igrač tog kluba. Kako se navodi, Pirgić je sa Voždovcem potpisao ugovor na tri i po godine. Ovaj 20-godišnji ofanzivni vezista stiže iz redova smederevskih Oklopnika, gde je iskusio… »
Stefan Pirgić se vratio u Voždovac
Sportski žurnal 12.01.2024
- Prelep je osećaj vratiti se kući, dugo sam čekao da ponovo budem na Krovu i evo, dočekao sam. Voždovac je klub u kome sam možda i najviše uživao do sada i smatram da je ovo prava sredina gde igrač može da napreduje i fizički i psihički - rekao je… »
Vesti dana »

UŽIVO Obeležavanje devet meseci od pada nadstrešnice: U više gradova Srbije komemorativni protesti i performansi, Novosađani u šetnji do Železničke stanice (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Ukinut pritvor: osmorici uhapšenih zbog incidenta ispred Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Jedan zadržan, a drugi u kućnom pritvoru
Blic pre 27 minutajoš 1 povezana

Profesor ustavnog prava: Po sili zakona, Dodik od danas nije predsednik Republike Srpske
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

„To nije bila tragedija, to je bio zločin“: Novosađani u kampusu obeležavaju devet meseci od pada nadstrešnice
Danas pre 1 satjoš 1 povezana