Povezane vesti
Od piletine generala Coa do benta: Kulinarski vodič kroz tajvansku politiku
BBC News 13.01.2024
Ova fuziona kuhinja savršeno odslikava komplikovani identitet ostrva za koje Kina tvrdi da je deo njene teritorije. „Želela sam da otkrijem ko sam kroz hranu", kaže tajvanska kuvarica Aeles dok puni knedle od prosa svinjetinom, nakon čega ih umotava u… »
Radio 021 13.01.2024
Ova fuziona kuhinja savršeno odslikava komplikovani identitet ostrva za koje Kina tvrdi da je deo njene teritorije. Joy Chang / BBC Chinese Piletina generalac Coa izmišljena je na Tajvanu „Želela sam da otkrijem ko sam kroz hranu", kaže tajvanska… »
Danas 13.01.2024
„Želela sam da otkrijem ko sam kroz hranu“, kaže tajvanska kuvarica Aeles dok puni knedle od prosa svinjetinom, nakon čega ih umotava u dve vrste lokalnog lišća. Abai je sveti sastojak Aelesinog plemena, Rukai, koje je oduvek živelo u ovim planinama… »
Južne vesti 13.01.2024
Joy Chang / BBC Chinese Piletina generalac Coa izmišljena je na Tajvanu „Želela sam da otkrijem ko sam kroz hranu", kaže tajvanska kuvarica Aeles dok puni knedle od prosa svinjetinom, nakon čega ih umotava u dve vrste lokalnog lišća. Abai je sveti… »
Vesti dana »

Protest i incidenti ispred prostorija SNS: Pristalice naprednjaka gađale jajima i flašama okupljene građane, čuo se jak topovski udar
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Naučnici zabrinuti! Nasa najavila ubrzavanje plana za izgradnju nuklearnog reaktora na Mesecu do 2030. godine
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Ponovo promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 31 stepen
RTV pre 5 satijoš 1 povezana

Prosečna cena polovnih automobila starosti do 20 godina u junu 12.047 evra: Ovo su najtraženiji modeli
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Skoro bez promene: Zvanični srednji kurs danas je 117,17 dinara za evro
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana