Povezane vesti
Aneli spopala janjuša: Krenula da ga pipka po telu, a on je oduvao kao nikad pre! Uroš sve posmatrao pa mu ispričao surovu…
Kurir 14.01.2024
Marko Janjušević Janjuš sedeo je sa Urošem Stanićem, te je tom prilikom ponovo prišla Aneli Ahmić koja ga je uhvatila za ruku, a on ju je ponovo oduvao. Počela je da ga pipka po telu, a onda su ušli u konverzaciju: Ti i ja više nismo momak i devojka, ne… »
Aneli na silu pipka janjuša, on šokiran: Nemoj me držati, pusti me...
Alo 14.01.2024
Sad je baš preterala... Marko Janjušević Janjuš sedeo je sa Urošem Stanićem, a onda im je prišla Aneli Ahmić koja ga je uhvatila za ruku, ali ju je košarkaš ponovo oduvao. Njoj, međutim, ni to nije bila dovoljna opomena. Verovali ili ne, počela je da ga… »
Vesti dana »
Pokret Kreni-Promeni podneo krivičnu prijavu zbog postavljanje bilborda na Palatu Albanija
Insajder pre 1 satjoš 51 povezana
Mali: Proizvodnja humanoidnih robota u Srbiji kreće u junu, od 1.000 do 2.000 godišnje
Euronews pre 3 satajoš 27 povezanih
Završeni radovi na cevovodu Rzav, Čačani dobili tehničku vodu
Nova ekonomija pre 3 satajoš 28 povezanih
Sve što treba da znate o današnjem finalu Lige šampiona: I zašto finale počinje u 18 časova umesto uveče
Nedeljnik pre 17 minutajoš 34 povezane
Rolan Garos je ove godine baksuzan za Srbe: Iva Jović posle paklene borbe pala pred Naomi Osakom!
Telegraf pre 1 satjoš 53 povezane