Povezane vesti
"Albanci uperili puške u petoro moje dece i pitali gde vam je tata" Dramatična ispovest: Sakriven sam čekao ovo da potegnem…
Kurir 15.01.2024
Nakon što je devetog juna 1999. godine potpisan Kumanovski sporazum, na prostoru Kosova i Metohije raspoređeno je desetina hiljada pripadnika KFOR-a. Tri dana nakon toga, pred ponoć, u Prizren je ušlo oko hiljadu nemačkih vojnika. Oni su trebali, po… »
Albanci su uperili puške u petoro moje dece i pitali "gde vam je tata" Duško je preživeo horor: "Pucalo se, ulice su bile pune…
Alo 15.01.2024
Nakon što je devetog juna 1999. godine potpisan Kumanovski sporazum, na prostoru Kosova i Metohije raspoređeno je desetina hiljada pripadnika KFOR-a. Tri dana nakon toga, pred ponoć, u Prizren je ušlo oko hiljadu nemačkih vojnika. Oni su trebali, po… »
Vesti dana »

Guverner Aljaske spreman da bude domaćin sastanka Trampa i Putina
Euronews pre 35 minutajoš 92 povezane

Stravičan udes kod prijepolja! Sudar autobusa i automobila u jutranjim časovima, kilometarske gužve kod graničnog prelaza, vozilo smrskano (foto)
Kurir pre 50 minutajoš 22 povezane

Počela podela pomoći poljoprivrednicima koji su pretrpeli štetu u požarima
Glas Šumadije pre 1 satjoš 15 povezanih

Obeležena 80. godišnjica američkog atomskog napada na Nagasaki: Preživeli govorili pred više od 300 mladih (FOTO)
Euronews pre 2 satajoš 13 povezanih

Srbin imao jednu od najboljih statistika u istoriji tenisa: Ovako nešto dugo nije viđeno
Nova pre 3 satajoš 19 povezanih