Povezane vesti

Potresne scene u šimanovcima! Janjuš se hvata se za glavu, spomenuo uzrok smrti brata Mihaila: Noćima nisam spavao...

Potresne scene u šimanovcima! Janjuš se hvata se za glavu, spomenuo uzrok smrti brata Mihaila: Noćima nisam spavao...

Kurir 16.01.2024
Marko Janjušević Janjuš je počeo da zapomaže dok je pričao sa Mensurom Ajdarpašićem o tragediji koja ga je zadesila. - Jao šta nas snađe brate moj, jel ja moram da pričam o ovim stvarima ovde, kakva muka brate i ne mogu moram da sam normalan… »
Potresne scene u zadruzi: Janjuš se hvata se za glavu, spomenuo uzrok smrti brata: "Noćima nisam spavao"

Potresne scene u zadruzi: Janjuš se hvata se za glavu, spomenuo uzrok smrti brata: "Noćima nisam spavao"

Blic 16.01.2024
Marko Janjušević Janjuš ne može da se oporavi posle gubitka brata Mihaila. Naime, on se nedavno vratio u rijaliti koji je napustio jer je saznao da je ostao bez najmlađeg brata. Janjuš je sinoć počeo da zapomaže dok je pričao sa Mensurom… »
Janjuš u velikom bolu! Pomenuo uzrok Mihailovog samoubistva! (VIDEO)

Janjuš u velikom bolu! Pomenuo uzrok Mihailovog samoubistva! (VIDEO)

Svet plus 16.01.2024
Marko Janjušević Janjuš u velikom bolu! Pomenuo uzrok Mihailovog samoubistva! Mnogo je teško, mnogo, mnogo, ponavljao je on vidno uznemiren. Janjuš je sedeo u pabu i pokušavao da shvati šta ga je snašlo... "Jao šta nas snađe brate moj, jel ja… »

Vesti dana »