Повезане вести
Премијерни "снови": Прво извођење представе "Сањао сам да сам се пробудио" Жељка Хубача у Народном позоришту
Вечерње новости 17.01.2024
ПРЕДСТАВА "Сањао сам да сам се пробудио" (по тексту Жељка Хубача и у режији Дина Мустафића) први пут ће бити изведена у недељу, 21. јануара, на Сцени "Раша Плаовић" Народног позоришта. фото Народно позориште Комад говори о… »
Представа о томе колико и коме позориште значи: Премијера комада „Сањао сам да сам се пробудио”
Нова 17.01.2024
Представа „Сањао сам да сам се пробудио”, по тексту Жељка Хубача, у режији Дина Мустафића, биће премијерно изведена у недељу, 21. јануара од 20. 30 часова, на Сцени „Раша Плаовић“, најавили су из Народног позоришта у Београду… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: Руски власници пристали да продају свој део власништва у НИС-у (ВИДЕО)
РИНА пре 35 минутајош 44 повезане
Вођа навијача Партизана мучио: Младића?! Језиви детаљи хапшења у Нишу: Сумња се да је жртва силована!
Блиц пре 45 минутајош 26 повезаних
Након прекида штрајка глађу: Хрка и даље испред Скупштине Србије, Јаћимовић код зграде Бановине
НИН пре 5 сатијош 13 повезаних
(Видео) Додиков први човек у Бањалуци снимљен са кесом пуном кокаина! Драшко објавио снимак: "Нисмо се толико договорили!"
Блиц пре 2 сатајош 27 повезаних