Povezane vesti
Staniji stiže tužba! Porodica od Aneli Ahmić rešila da joj zapuši usta, evo zbog čega idu kod sudije
Kurir 18.01.2024
Starleta Stanija Dobrojević je ovih dana u nekoliko navrata potkačila sestru učesnice "Elite" Aneli Ahmić, Situ. - Njegova izabranica je sinoć pričala sve i svašta, bljuvala je vatru, ali ajde što je pričala o mojoj porodici i meni nego što je pričala o… »
Sestra Aneli Ahmić tuži Staniju Dobrojević Sita besna kao ris, momentalno zvala advokate: Ona je monstrum, udara na decu!
Alo 18.01.2024
Situacija se ne smiruje, a sada je haos dobio novi epilog. Sestra kontroverzne učesnice Elite Aneli Ahmić, Sita Ahmić, odlučila je da tuži starletu Staniju Dobrojević. Naima, ona se oglasila i otkrila razloge. - Njegova izabranica je sinoć u emisiji… »
Vesti dana »
Zima još jednom pokazuje zube: Gde i koliko snega nas danas očekuje?
Euronews pre 36 minutajoš 27 povezanih
UŽIVO: Rat u Ukrajini - Ruski pregovarači stigli u Ženevu na pregovore Moskve, Kijeva i Vašingtona
Euronews pre 31 minutajoš 19 povezanih
Đedović Handanović: NIS uputio zahtev SAD za produženje licence, odluka se očekuje do kraja nedelje
Nedeljnik pre 26 minutajoš 14 povezanih
"Pozvao me je na razgovor, a onda su usledile batine" Novi detalji prebijanja sina Snežane Đurišić, pretučen u stanu na Vračaru
Kurir pre 36 minutajoš 13 povezanih
Mirnije jutro u Novom Sadu nakon sinoćnih incidenata, MUP ne saopštava da li ima privedenih
Insajder pre 36 minutajoš 9 povezanih