Povezane vesti
Staniji stiže tužba! Porodica od Aneli Ahmić rešila da joj zapuši usta, evo zbog čega idu kod sudije
Kurir 18.01.2024
Starleta Stanija Dobrojević je ovih dana u nekoliko navrata potkačila sestru učesnice "Elite" Aneli Ahmić, Situ. - Njegova izabranica je sinoć pričala sve i svašta, bljuvala je vatru, ali ajde što je pričala o mojoj porodici i meni nego što je pričala o… »
Sestra Aneli Ahmić tuži Staniju Dobrojević Sita besna kao ris, momentalno zvala advokate: Ona je monstrum, udara na decu!
Alo 18.01.2024
Situacija se ne smiruje, a sada je haos dobio novi epilog. Sestra kontroverzne učesnice Elite Aneli Ahmić, Sita Ahmić, odlučila je da tuži starletu Staniju Dobrojević. Naima, ona se oglasila i otkrila razloge. - Njegova izabranica je sinoć u emisiji… »
Vesti dana »

Advokat Tomislava Momirovića: Odluka o pritvoru sramna, za nju sam saznao iz medija
Beta pre 15 minutajoš 40 povezanih

Nevreme stiže u Srbiju! Rhmz niže upozorenja: Pašće velika količina kiše za kratko vreme, prete grad i olujni vetar
Blic pre 15 minutajoš 37 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 20 povezanih

Tri decenije od „Oluje“: Večeras obeležavanje najvećeg egzodusa u Evropi posle Drugog svetskog rata
Sputnik pre 2 satajoš 22 povezane

(Foto, video) vulkan eruptirao prvi put posle 600 godina! Kupola od lave preti da se proširi, stub pepela ide i do 6 kilometara
Blic pre 25 minutajoš 15 povezanih