Povezane vesti
Deki, ljudska gromada! Milojević bivšem saigraču pomogao da kupi stan (video)
Večernje novosti 19.01.2024
BIVŠI saigrač Dejana Milojevića Vladimir Kuzmanović u svom podkastu "Luka i Kuzma" ispričao je jednu divnu anegdotu o prerano preminulom srpskom treneru i legendi naše košarke. FOTO: N. Paraušić Kuzmanović je poznavao Dejana Milojevića 30 godina, a… »
Falilo mi 30.000 evra - šta mislite, koga sam pozvao? Miloje mi dao novac za stan, a kad sam spomenuo kamatu...
Mondo 19.01.2024
Poznati srpski košarkaš Vladimir Kuzmanović otkrio je sjajnu anegdotu u vezi sa Dejanom Milojevićem. Poznati srpski košarkaš Vladimir Kuzmanović otkrio je sjajnu anegdotu u vezi sa Dejanom Milojevićem. Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i Budućnosti… »
Ljudska gromada - dejan Milojević Malo je ovakvih ljudi ostalo: Bivšem saigraču pozajmio ogroman novac i pomogao da kupi stan…
Kurir 19.01.2024
Priča koja će vas ostaviti bez teksta... Bivši saigrač Dejana Milojevića, Vladimir Kuzmanović, u svom podkastu "Luka i Kuzma" ispričao je jednu divnu anegdotu o prerano preminulom srpskom treneru i legendi naše košarke. Kuzmanović je poznavao Dejana… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 7 satijoš 5 povezanih

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u "Oluji": Prisustvuju Vučić i Dodik
Telegraf pre 10 minutajoš 3 povezane

Crno-beli u humskoj dočekuju uzdrmane kragujevčane: Evo gde možete pratiti prenos meča Partizan - Radnički 1923
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih

Vladimir Đukanović: Nisu normalni što hapse Momirovića, ako je tačno za njega - moraće celu Vladu da privedu
Radio 021 pre 26 minutajoš 1 povezana

Na današnji dan: Kolumbo isplovio ka Americi, prvi radio talasi na Balkanu, umro Solženjicin
Radio 021 pre 26 minutajoš 2 povezane