Povezane vesti
Dečak od tri godine sam lutao ulicama Novog Beograda, policajci ga spasili smrzavanja: "Nije znao gde je, samo je ponavljao…
Blic 23.01.2024
Policijski službenici PS Novi Beograd, Dejan Stanković i Marko Milosavljević, sinoć oko 18:40 časova poslati su na intervenciju po prijavi zabrinutog građanina da je u 23. bloku u blizini škole "Laza Kostić" pronašao dete starosti oko tri godine. Dete… »
Dečak (3) sam po hladnoći lutao na novom Beogradu Policajcima znao samo da kaže ime svog oca
Alo 23.01.2024
Policijski službenici PS Novi Beograd, Dejan Stanković i Marko Milosavljević, sinoć oko 18:40 časova poslati su na intervenciju po prijavi zabrinutog građanina da je u 23. bloku u blizini škole "Laza Kostić" pronašao dete starosti oko tri godine. Dete… »
Mališan od tri godine sam po hladnoći lutao ulicama novog Beograda: Policiji znao samo da kaže ime svog oca
Kurir 23.01.2024
Vesti dana »

Lavrov: Pokušavamo da razumemo Trampove izjave; Merc: Nemačka će se angažovati u isporuci oružja Ukrajini
RTS pre 30 minutajoš 8 povezanih

Vremenska prognoza za sredu, 16. jul 2025: Danas promenljivo vreme, do 34 stepena, pa nepogode
Beta pre 6 satijoš 6 povezanih

Detaljan vodič za buduće brucoše: Od podnošenja dokumentacije, do svih važnih datuma: Ovo je sve što morate da znate pred upis na fakultete u Beogradu
Blic pre 10 minutajoš 1 povezana

Kako da zaštite dom od lopova? Nadležni upozoravaju: Ovo su ključni saveznici
Blic pre 1 satjoš 1 povezana