Povezane vesti
Dečak od tri godine sam lutao ulicama Novog Beograda, policajci ga spasili smrzavanja: "Nije znao gde je, samo je ponavljao…
Blic 23.01.2024
Policijski službenici PS Novi Beograd, Dejan Stanković i Marko Milosavljević, sinoć oko 18:40 časova poslati su na intervenciju po prijavi zabrinutog građanina da je u 23. bloku u blizini škole "Laza Kostić" pronašao dete starosti oko tri godine… »
Dečak (3) sam po hladnoći lutao na novom Beogradu Policajcima znao samo da kaže ime svog oca
Alo 23.01.2024
Policijski službenici PS Novi Beograd, Dejan Stanković i Marko Milosavljević, sinoć oko 18:40 časova poslati su na intervenciju po prijavi zabrinutog građanina da je u 23. bloku u blizini škole "Laza Kostić" pronašao dete starosti oko tri godine… »
Mališan od tri godine sam po hladnoći lutao ulicama novog Beograda: Policiji znao samo da kaže ime svog oca
Kurir 23.01.2024
Vesti dana »
Pojavio se snimak trenutka kada je izbio požar, ovako se širio Los Anđelesom: "Najgore tek sledi"
Telegraf pre 1 satjoš 39 povezanih
Više od 1.700 pijanih vozača isključeno tokom praznika: Stotine teško i potpuno alkoholisanih
Danas pre 3 satajoš 23 povezane
Tzv. kosovska policija zatvorila prostorije Poreske uprave i "Dunav osiguranja" u severnom delu Kosovske Mitrovice
RTV pre 0 minutajoš 20 povezanih
Predao se osumnjičeni za ubistvo u Inđiji: Sumnja se da je on žrtvi zadao smrtonosnu povredu (foto)
Blic pre 13 minutajoš 18 povezanih