Povezane vesti
Dečak od tri godine sam lutao ulicama Novog Beograda, policajci ga spasili smrzavanja: "Nije znao gde je, samo je ponavljao…
Blic 23.01.2024
Policijski službenici PS Novi Beograd, Dejan Stanković i Marko Milosavljević, sinoć oko 18:40 časova poslati su na intervenciju po prijavi zabrinutog građanina da je u 23. bloku u blizini škole "Laza Kostić" pronašao dete starosti oko tri godine… »
Dečak (3) sam po hladnoći lutao na novom Beogradu Policajcima znao samo da kaže ime svog oca
Alo 23.01.2024
Policijski službenici PS Novi Beograd, Dejan Stanković i Marko Milosavljević, sinoć oko 18:40 časova poslati su na intervenciju po prijavi zabrinutog građanina da je u 23. bloku u blizini škole "Laza Kostić" pronašao dete starosti oko tri godine… »
Mališan od tri godine sam po hladnoći lutao ulicama novog Beograda: Policiji znao samo da kaže ime svog oca
Kurir 23.01.2024
Vesti dana »
Vanredno stanje u Južnoj Koreji: Kocka koja se predsedniku obila o glavu
BBC News pre 3 satajoš 44 povezane
Izrael upozorio vojnike osumnjičene za ratne zločine da ne putuju u inostranstvo
NIN pre 2 satajoš 19 povezanih
(UŽIVO) Nova blokada u Beogradu na vodi: Incidenti već na početku – maskirani mladić pretio okupljenima
Novi magazin pre 2 minutajoš 16 povezanih
Viši tužilac Nenad Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
Nova pre 6 satijoš 15 povezanih