Povezane vesti
Dečak od tri godine sam lutao ulicama Novog Beograda, policajci ga spasili smrzavanja: "Nije znao gde je, samo je ponavljao…
Blic 23.01.2024
Policijski službenici PS Novi Beograd, Dejan Stanković i Marko Milosavljević, sinoć oko 18:40 časova poslati su na intervenciju po prijavi zabrinutog građanina da je u 23. bloku u blizini škole "Laza Kostić" pronašao dete starosti oko tri godine… »
Dečak (3) sam po hladnoći lutao na novom Beogradu Policajcima znao samo da kaže ime svog oca
Alo 23.01.2024
Policijski službenici PS Novi Beograd, Dejan Stanković i Marko Milosavljević, sinoć oko 18:40 časova poslati su na intervenciju po prijavi zabrinutog građanina da je u 23. bloku u blizini škole "Laza Kostić" pronašao dete starosti oko tri godine… »
Mališan od tri godine sam po hladnoći lutao ulicama novog Beograda: Policiji znao samo da kaže ime svog oca
Kurir 23.01.2024
Vesti dana »

Studenti biciklisti nastavili ka Strazburu - iznet novi, šesti zahtev
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 30 povezanih

Ponoš: Skup u subotu pokazuje nespremnost vlasti na dijalog i nerazumevanje dubine krize – idu na sukobe u društvu
N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih

Student za N1: Priveli su me zbog snimka koji je objavljen na Informeru, oduzeli su mi telefon i laptop
Cenzolovka pre 7 satijoš 8 povezanih

Đukić Dejanović: Školska godina će biti produžena za najviše pet dana
Vreme pre 13 minutajoš 20 povezanih

Urušio se krov u noćnom klubu u Dominikanskoj Republici: Najmanje 18 osoba poginulo, više od 120 povređeno
Euronews pre 49 minutajoš 18 povezanih