Povezane vesti

Zvezda filma "Sam u kući" u kritičnom stanju Glumac hitno hospitalizovan, ovo su detalji

Zvezda filma "Sam u kući" u kritičnom stanju Glumac hitno hospitalizovan, ovo su detalji

Alo 23.01.2024
Njemu je zbog lošeg zdravstvenog stanja otkazano suđenje za nasilje u porodici za koje je optužen. Zvezda filmova "Sam u kući" Devin Ratrej hospitalizovan je hitno i nalazi se u kritičnom stanju. On se sada oporavlja u svom domu, a zbog čega je… »
Opijao se po barovima, prebio devojku, pa završio u bolnici: Evo kako je krenuo sunovrat zvezde iz hit filma "Sam u kući"…

Opijao se po barovima, prebio devojku, pa završio u bolnici: Evo kako je krenuo sunovrat zvezde iz hit filma "Sam u kući"…

Kurir 23.01.2024
Zvezda serije " Sam u kući" Devin Retraj hospitalizovan je u kritičnom stanju zbog čega je bilo odloženo suđenje protiv njega za porodično nasilje. Član njegove prodice rekao je juče za TMZ da je glumac koji je najpoznatiji po ulozi starijeg brata… »
Sunovrat klinca iz hit filma "Sam u kući": Napio se i prebio devojku, umesto na sudu završio u bolnici - ovo su detalji!

Sunovrat klinca iz hit filma "Sam u kući": Napio se i prebio devojku, umesto na sudu završio u bolnici - ovo su detalji!

Mondo 23.01.2024
Devin Retraj je u hit filmu igrao Baza Mekalistera, starijeg brata Kevina Mekalistera. Devin Retraj je u hit filmu igrao Baza Mekalistera, starijeg brata Kevina Mekalistera Zvezda serije "Sam u kući" Devin Retraj hospitalizovan je u kritičnom stanju… »

Vesti dana »