Povezane vesti
Zvezda filma "Sam u kući" u kritičnom stanju Glumac hitno hospitalizovan, ovo su detalji
Alo 23.01.2024
Njemu je zbog lošeg zdravstvenog stanja otkazano suđenje za nasilje u porodici za koje je optužen. Zvezda filmova "Sam u kući" Devin Ratrej hospitalizovan je hitno i nalazi se u kritičnom stanju. On se sada oporavlja u svom domu, a zbog čega je… »
Opijao se po barovima, prebio devojku, pa završio u bolnici: Evo kako je krenuo sunovrat zvezde iz hit filma "Sam u kući"…
Kurir 23.01.2024
Zvezda serije " Sam u kući" Devin Retraj hospitalizovan je u kritičnom stanju zbog čega je bilo odloženo suđenje protiv njega za porodično nasilje. Član njegove prodice rekao je juče za TMZ da je glumac koji je najpoznatiji po ulozi starijeg brata… »
Vesti dana »
Amerika će 'voditi' Venecuelu posle 'zarobljavanja' Madura, objavio Tramp
BBC News pre 33 minutajoš 55 povezanih
Ko je Delsi Rodrigez – potpredsednica Venecuele u centru pažnje posle hapšenja Madura i izjave Donalda Trampa
Euronews pre 18 minutajoš 38 povezanih
Ovaj scenario vraća kartice na NIS pumpe! Ekonomista otkriva ključnu ulogu JANAF-a i šta sledi posle 23. januara
Dnevnik pre 5 satijoš 14 povezanih
Tramp: Upravljaćemo Venecuelom dok ne omogućimo mirnu tranziciju vlasti; povratili smo našu naftu; američka dominacija u zapadnoj hemisferi neupitna
RTS pre 1 satjoš 52 povezane
Posle snega, u Beogradu pada grad: Pogledajte snimke iz centra prestonice
Telegraf pre 1 satjoš 38 povezanih