Povezane vesti

Netanijahu održao govor nakon najvećeg gubitka izraelske vojske od početka rata: "Borbe se nastavljaju do apsolutne pobede"

Netanijahu održao govor nakon najvećeg gubitka izraelske vojske od početka rata: "Borbe se nastavljaju do apsolutne pobede"

Kurir 23.01.2024
Premijer Izraela Benjamin Netanijahu, ministar odbrane Joav Galant i treći član izraelskog Ratnog kabineta Beni Ganc su danas u zajedničkom video saopštenju najavili da će se rat nastaviti punom snagom uprkos jučerašnjoj pogibiji 24 vojnika. "Mi… »
Članovi izraelskog Ratnog kabineta najavili da neće stati do potpune pobede

Članovi izraelskog Ratnog kabineta najavili da neće stati do potpune pobede

Beta 23.01.2024
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu, ministar odbrane Joav Galant i treći član izraelskog Ratnog kabineta Beni Ganc su danas u zajedničkom video saopštenju najavili da će se rat nastaviti punom snagom uprkos jučerašnjoj pogibiji 24 vojnika. "Mi… »
Članovi izraelskog Ratnog kabineta najavili da neće stati do potpune pobede, uprkos pogibiji 24 vojnika

Članovi izraelskog Ratnog kabineta najavili da neće stati do potpune pobede, uprkos pogibiji 24 vojnika

Novi magazin 23.01.2024
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu, ministar odbrane Joav Galant i treći član izraelskog Ratnog kabineta Beni Ganc su danas u zajedničkom video saopštenju najavili da će se rat nastaviti punom snagom uprkos jučerašnjoj pogibiji 24 vojnika. "Mi… »

Vesti dana »