Povezane vesti
Ide tužba protiv dotične! Miki Đuričić zapenio od besa nakon skandaloznih optužbi, doživeo pomračenje i poručio samo jedno!…
Alo 24.01.2024
Skandal dobija novi epilog, a sada se oglasio i sam Miki, koji tvrdi da su to sve budalaštine. Naime, iznesna Jelena Maša, na društvenoj mreži Tiktok, iznela je niz šokantnih detalja o Mikiju Đuričiću, između ostalog da se kocka, da pozajmljuje pare koje… »
Miki Đuričić me je zavrnuo za pare, idem kod Jovane Jeremić Javne optužbe na račun rijaliti učesnika, neviđeni skandal!
Alo 24.01.2024
Ona tvrdi da joj se i sam Miki javio nakon što je izašla u javnost. Kontroverzni rijaliti učesnik Miki Đuričić ponovo je u centru skandala, nakon što su javno iznešene skandalozne tvrdnje na njegov račun. Naime, iznesna Jelena Maša, na društvenoj mreži… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 23. septembar: Sunčano i veoma toplo, uveče naoblačenje
Novi magazin pre 14 minutajoš 14 povezanih

Donald Tramp tvrdi da upotreba paracetamola u trudnoći izaziva autizam kod dece, stručnjaci kažu da širi netačne informacije
Nova pre 55 minutajoš 9 povezanih

Tramp označio levičarski pokret kao teroristički: Nova radikalna odluka nakon Kirkovog ubistva
Mondo pre 44 minutajoš 11 povezanih

Đurić u Njujorku sa ministrima Kipra, Somalije, Italije, Azerbejdžana
Danas pre 15 minutajoš 10 povezanih