Povezane vesti
Ide tužba protiv dotične! Miki Đuričić zapenio od besa nakon skandaloznih optužbi, doživeo pomračenje i poručio samo jedno!…
Alo 24.01.2024
Skandal dobija novi epilog, a sada se oglasio i sam Miki, koji tvrdi da su to sve budalaštine. Naime, iznesna Jelena Maša, na društvenoj mreži Tiktok, iznela je niz šokantnih detalja o Mikiju Đuričiću, između ostalog da se kocka, da pozajmljuje pare koje… »
Miki Đuričić me je zavrnuo za pare, idem kod Jovane Jeremić Javne optužbe na račun rijaliti učesnika, neviđeni skandal!
Alo 24.01.2024
Ona tvrdi da joj se i sam Miki javio nakon što je izašla u javnost. Kontroverzni rijaliti učesnik Miki Đuričić ponovo je u centru skandala, nakon što su javno iznešene skandalozne tvrdnje na njegov račun. Naime, iznesna Jelena Maša, na društvenoj mreži… »
Vesti dana »
Oprez, ne vidi se prst pred okom, u ovom delu Srbije gusta magla, vidljivost ispod 100 metara: Oglasio se RHMZ
Telegraf pre 47 minutajoš 14 povezanih
Vlasnik Kurira postao treći najveći akcionar BAS-a: Udeo uvećao kupovinom akcija na berzi
Danas pre 12 minutajoš 3 povezane
Umrla jedna od žena upucanih u naselju Sitnice: Policija i dalje traga za ubicom koji je izrešetao sestre
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih
Ministar Gašić: U ovoj godini renovirano više od 125 objekata za obavezno služenje vojnog roka
Danas pre 2 minutajoš 1 povezana