Povezane vesti
Zapad priprema ukrajinske diverzante za napade na ruske nuklearke upozorava šef ruskih obaveštajaca
Politika 26.01.2024
Zapadne specijalne službe, a pre svega britanska MI6, aktivno pripremaju ukrajinske diverzantske grupacije da izvode provokacije na nuklearnim elektranama u Rusiji, izjavio je direktor Spoljnoobaveštajne službe Rusije Sergej Nariškin. „Mogu da navedem… »
Šef ruskih obaveštajaca upozorava: Zapad priprema ukrajinske diverzante za napade na ruske nuklearke
Kurir 26.01.2024
Zapadne zemlje razmišljaju o organizovanju revolucije u Rusiji, ali neće uspeti, poručuje direktor Spoljnoobaveštajne službe Rusije Sergej Nariškin. Zapadne specijalne službe, a pre svega britanska MI6, aktivno pripremaju ukrajinske diverzantske… »
Vesti dana »

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 1 satjoš 24 povezane

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa upozorenjem na obilne padavine i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 44 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 63 povezane

Svetislav Pešić o spisku i ambicijama Srbije za Evrobasket 2025: Cilj su zlatne medalje i novi izazovi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 59 povezanih

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih