Povezane vesti
ACA SOFRONIJEVIĆ o devojci: Poznata Novinarka je "kriva" za sve: Pokušavala je da nas spoji još od 2019, al neće ona, neću…
Večernje novosti 27.01.2024
ALEKSANDAR ACA SOFRONIJEVIĆ prvi put je otkrio kako se upoznao sa svojom sadašnjom devojkom. Foto: Instagram - Evo reći ću vam. Premijerno ću da kažem, ovo je premijera za ceo svet. Vesna Milanović! Kaže ona meni 2019, znaš kakvu drugaricu ja… »
Aca Sofronijević o devojci: Poznata novinarka je "kriva" za sve! Pokušavala je da nas spoji još od 2019, al neće ona, neću…
Kurir 27.01.2024
U Emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević prvi put je otkrio kako se upoznao sa svojom sadašnjom devojkom: - Evo reći ću vam. Premijerno ću da kažem, ovo je premijera za ceo svet. Vesna Milanović! Kaže ona meni… »
Vesti dana »
Incidenti tokom akcije „Zastani Srbijo“ širom zemlje: Pogledajte okršaj Miloša Jovanovića i provokatora ispred Pravnog fakulteta
Nova pre 42 minutajoš 47 povezanih
Snežna oluja sa zapada sada se premešta prema ovom delu Srbije: Očekuje se i do 30 cm snega
Telegraf pre 3 satajoš 18 povezanih
Zavirite u obnovljeni Notr Dam više od pet godina posle požara
BBC News pre 0 minutajoš 13 povezanih
Preminula dva radnika povređena u eksploziji u Čoki: Treći povređeni u teškom stanju
Blic pre 7 minutajoš 11 povezanih