Povezane vesti

ACA SOFRONIJEVIĆ o devojci: Poznata Novinarka je "kriva" za sve: Pokušavala je da nas spoji još od 2019, al neće ona, neću ja…

ACA SOFRONIJEVIĆ o devojci: Poznata Novinarka je "kriva" za sve: Pokušavala je da nas spoji još od 2019, al neće ona, neću ja…

Večernje novosti 27.01.2024
ALEKSANDAR ACA SOFRONIJEVIĆ prvi put je otkrio kako se upoznao sa svojom sadašnjom devojkom. Foto: Instagram - Evo reći ću vam. Premijerno ću da kažem, ovo je premijera za ceo svet. Vesna Milanović! Kaže ona meni 2019, znaš kakvu drugaricu ja imam za… »
Aca Sofronijević o devojci: Poznata novinarka je "kriva" za sve! Pokušavala je da nas spoji još od 2019, al neće ona, neću ja!…

Aca Sofronijević o devojci: Poznata novinarka je "kriva" za sve! Pokušavala je da nas spoji još od 2019, al neće ona, neću ja!…

Kurir 27.01.2024
U Emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević prvi put je otkrio kako se upoznao sa svojom sadašnjom devojkom: - Evo reći ću vam. Premijerno ću da kažem, ovo je premijera za ceo svet. Vesna Milanović! Kaže ona meni 2019… »

Vesti dana »