Povezane vesti
ACA SOFRONIJEVIĆ o devojci: Poznata Novinarka je "kriva" za sve: Pokušavala je da nas spoji još od 2019, al neće ona, neću ja…
Večernje novosti 27.01.2024
ALEKSANDAR ACA SOFRONIJEVIĆ prvi put je otkrio kako se upoznao sa svojom sadašnjom devojkom. Foto: Instagram - Evo reći ću vam. Premijerno ću da kažem, ovo je premijera za ceo svet. Vesna Milanović! Kaže ona meni 2019, znaš kakvu drugaricu ja imam za… »
Aca Sofronijević o devojci: Poznata novinarka je "kriva" za sve! Pokušavala je da nas spoji još od 2019, al neće ona, neću ja!…
Kurir 27.01.2024
U Emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević prvi put je otkrio kako se upoznao sa svojom sadašnjom devojkom: - Evo reći ću vam. Premijerno ću da kažem, ovo je premijera za ceo svet. Vesna Milanović! Kaže ona meni 2019… »
Vesti dana »

Protest u Užicu: Zakon mora da bude isti za sve, nijedna optužnica ne sme da služi vlastima
Beta pre 23 minutajoš 33 povezane

Rektor Đokić: Univerzitet predstavlja one vrednosti oko kojih se danas građani okupljaju u Užicu
NIN pre 8 minutajoš 27 povezanih

Ovo su otac i sin nastradali u krvavom zločinu u Prilepu: Osvanula potresna čitulja, porodica u šoku
Mondo pre 3 satajoš 33 povezane

Tužilaštvu vraćeni spisi predmeta o padu nadstrešnice u Novom Sadu kako bi se nastavila istraga
Sputnik pre 3 satajoš 18 povezanih

Grenel optužio Osmani da manipuliše Trampovim rečima o Beogradu i Prištini
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih