Povezane vesti
"Ležao je mrtav pijan na ulici, nosio je 2 trenerke godinama, pozajmila sam mu pare" Učesnica otkrila šok detalje o Marinkoviću…
Kurir 28.01.2024
Emisija " Nominacije" digla je javnost na noge, te su milioni gledalaca netremice posmatrali šta će ko pojedinačno od učesnika " Elite" reći za Ivana Marinkovića i Žanu Omniu. No, međutim, Marija Malivuk je prilikom svoje nominacije otkrila da je pre… »
Pokupila sam ga mrtvog pijanog i pozajmila 100 evra Marija Malivuk razvezala jezik o Marinkoviću: Nosio je dve trenerke i…
Alo 28.01.2024
Marija Malivuk otkrila šok detalje o Ivanu Marinkoviću. Učesnica "Elite" Marija Malivuk otkrila je šok tvrdnje o Ivanu Marinkoviću. Poznato je da je Marinković svojevremeno imao promlema sa alkoholom, a kako je Marija istakla tokom nominacije, jednom… »
"Pokupila sam ga mrtvog pijanog, dovukla ga da jede i dala mu 100 evra": Zadrugarka iznela šok tvrdnje o Ivanu Marinkoviću, on…
Blic 28.01.2024
Učesnica "Elite", Marija Malivuk tokom emisije "Nominacije" iznela je šok tvrdnje o Ivanu Marinkoviću. Naime, ona je otkrila da je pre nekoliko godina, kako kaže, pokupila Ivana pijanog, te i da mu je pozajmila 100 evra koje joj, kako je istakla, nije ni… »
Vesti dana »

Rusija tvrdi da je oborila 121 ukrajinski dron tokom noći
Serbian News Media pre 30 minutajoš 31 povezana

Ujedinjene nacije sazvale hitnu sednicu zbog izraelskih planova za Gazu
Serbian News Media pre 20 minutajoš 7 povezanih