Povezane vesti
"Ležao je mrtav pijan na ulici, nosio je 2 trenerke godinama, pozajmila sam mu pare" Učesnica otkrila šok detalje o…
Kurir 28.01.2024
Emisija " Nominacije" digla je javnost na noge, te su milioni gledalaca netremice posmatrali šta će ko pojedinačno od učesnika " Elite" reći za Ivana Marinkovića i Žanu Omniu. No, međutim, Marija Malivuk je prilikom svoje nominacije otkrila da je… »
Pokupila sam ga mrtvog pijanog i pozajmila 100 evra Marija Malivuk razvezala jezik o Marinkoviću: Nosio je dve trenerke i…
Alo 28.01.2024
Marija Malivuk otkrila šok detalje o Ivanu Marinkoviću. Učesnica "Elite" Marija Malivuk otkrila je šok tvrdnje o Ivanu Marinkoviću. Poznato je da je Marinković svojevremeno imao promlema sa alkoholom, a kako je Marija istakla tokom nominacije… »
"Pokupila sam ga mrtvog pijanog, dovukla ga da jede i dala mu 100 evra": Zadrugarka iznela šok tvrdnje o Ivanu Marinkoviću…
Blic 28.01.2024
Učesnica "Elite", Marija Malivuk tokom emisije "Nominacije" iznela je šok tvrdnje o Ivanu Marinkoviću. Naime, ona je otkrila da je pre nekoliko godina, kako kaže, pokupila Ivana pijanog, te i da mu je pozajmila 100 evra koje joj, kako je istakla, nije… »
Vesti dana »

AFP: Sirene za uzbunu i zvuk eksplozija u Kijevu posle poziva Putin-Tramp
Danas pre 8 satijoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Najviša dnevna temperatura 12 stepeni: Jutro hladno uz mraz, tokom dana sunčano
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih

Proglašena vanredna situacija na području Valjeva – depononovanje otpada na deponiji “Srem – Mačva”
ObjektiVa pre 5 satijoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 10 satijoš 2 povezane