Повезане вести

Сви из НАДА и Несторовићевог покрета за Нова.рс кажу да неће са СНС, осим Јерковића и његове одборнице, а они су довољни за…

Сви из НАДА и Несторовићевог покрета за Нова.рс кажу да неће са СНС, осим Јерковића и његове одборнице, а они су довољни за…

Нова 29.01.2024
Недељама уназад спекулише се о томе да председник привременог органа Београда Александар Шапић преговара о формирању нове власти у главном граду с одборницима листе “Ми - глас из народа” Бранимира Несторовића и коалиције НАДА… »
Јерковић пристао на интервју за Нова.рс, а онда дао само један одговор: Ево шта каже за улазак у власт са СНС

Јерковић пристао на интервју за Нова.рс, а онда дао само један одговор: Ево шта каже за улазак у власт са СНС

Нова 29.01.2024
Још је нејасно да ли у Скупштини града Београда има већине, а име које се претходних дана у том контексту највише помиње јесте Александар Јерковић. Он је предводио листу за Београд коалиције "Ми, глас из народа", а Нова.рс је… »
ИНТЕРВЈУ Милош Павловић: Листа „Ми глас из народа“ није Несторовићев већ Вучићев пројекат, од њега зависи власт у Београду…

ИНТЕРВЈУ Милош Павловић: Листа „Ми глас из народа“ није Несторовићев већ Вучићев пројекат, од њега зависи власт у Београду…

Нова 29.01.2024
У интервјуу за портал Нова.рс, кандидат за одборника у Скупштини града Београда испред листе "Србија против насиља" и потпредседник странке "Народни покрет Србије" Милош Павловић, говорио је о томе да ли ће СНС и СПС формирати… »
Милош Павловић: О Београду не одлучује Несторовић, него Вучић

Милош Павловић: О Београду не одлучује Несторовић, него Вучић

Нови магазин 29.01.2024
Потпредседник Народног покрета Србије (НПС) Милош Павловић рекао је да одлука о томе да ли ће одборници са листе "Ми - глас из народа" Бранимира Несторовића, подржати у Скупштини града Београда Српску напредну странку (СНС) и… »
СНС и СПС: У фото-финишу траже још два одборника Прелазни рок траје још 20 дана, хоће ли Београд добити скупштинску већину…

СНС и СПС: У фото-финишу траже још два одборника Прелазни рок траје још 20 дана, хоће ли Београд добити скупштинску већину…

Блиц 29.01.2024
Борба за власт у престоници зависи од прелазног рока који ће, по свему судећи, трајати до 19. фебруара јер је за тада Александар Шапић, председник Привременог органа Града Београда, најавио конститутивну седницу скупштине. Раскол… »

Вести дана »