Повезане вести
НИН-ова награда припала роману „Послије забаве” Стеве Грабовца
Политика 29.01.2024
Јубиларна 70. НИН-ова награда за најбољи роман године припала је роману „Послије забаве” Стеве Грабовца, у издању Имприматура, саопштио је данас жири на конференцији за новинаре. Чланови жирија председник Горан Коруновић… »
"Морао сам да испричам ову причу" Добитник Нинове награде Стево Грабовац за Курир: Мислио сам да је то превелики изазов за мене…
Курир 29.01.2024
Бањалучки књижевник Стево Грабовац, који је аутор романа "Послије забаве" у издању "Имприматура", 70. је лауреат Нинове награде, саопштили су чланови жирија. Неизвесност је владала до последњег момента, а у самом финалу нашао… »
„Секира за залеђено море у нама“: Критичари о роману Стеве Грабовца добитника јубиларне, 70. НИН-ове награде
Данас 29.01.2024
Желио бих да се захвалим жирију на указаном повјерењу, част ми је што су то повјерење указали мени и још увијек не могу да скупим сасвим све своје утиске јер, искрено, нисам могао да имам икаква очекивања и никаква претерана… »
Књижевност: НИН-ова награда Стеву Грабовцу за роман 'Послије забаве'
BBC News 29.01.2024
Најпрестижнија књижевна награда у Србији додељена је 70. пут. Добитник НИН-ове награде за најбољи роман 2023. године је Стево Грабовац за дело Послије забаве, одлучио је петочлани жири. „Овде на овом месту пре мене су седели… »
Роман 'Послије забаве' Стева Грабовца добитник 70. НИН-ове награде
Бета 29.01.2024
Добитник НИН-ове награде критике за најбољи роман године објављен у 2023. на српском језику је роман "Послије забаве (Имприматур)" Стева Грабовца из Бањалуке - саопштено је данас у београдском Хотелу "Москва". Одлуку о… »
Књижевност: НИН-ова награда Стеву Грабовцу за роман Послије забаве
Данас 29.01.2024
Добитник НИН-ове награде за најбољи роман 2023. године је Стево Грабовац за дело Послије забаве, одлучио је петочлани жири. На конкурс за 70. НИН-ову награду укупно је стигло 188 романа, а у ужем избору, осим Грабовца, били су… »
"Кад чујем "опет роман о рату", хоћу да оном који је то рекао опалим шамар!" Писац Стево Грабовац о књизи "Послије забаве"
Курир 29.01.2024
Стево Грабовац је седамдесети добитник Нинове награде за књижевност за роман "Послије забаве". Ова књига у издању бањалучког "Имприматура", како сам аутор каже, фикција је заснована на истинитим догађајима који су се дешавали… »
Објављен добитник: НИН-ова награда припала роману "Послије забаве" Стеве Грабовца
Вечерње новости 29.01.2024
ЈУБИЛАРНА 70. НИН-ова награда за најбољи роман године припала је роману "Послије забаве" Стеве Грабовца, у издању Имприматура, саопштио је данас жири на конференцији за новинаре. Фото Тајана Дедић-Старовић Остић Чланови жирија… »
„Част је бити овде, још не могу да скупим утиске“: Прва изјава добитника 70. НИН-ове награде
Нова 29.01.2024
Стево Грабовац добитник је НИН-ове награде за роман "Послије забаве" јер је у питању дело које нас опомиње да још увек имамо осећања, казала је чланица жирија Тамара Митровић на данашњој конференцији за штампу у хотелу… »
НИН-ова награда за 2024. годину роману "Послије забаве” Стеве Грабовца
Инсајдер 29.01.2024
Јубиларна 70. НИН-ова награда за најбољи роман године припала је роману "Послије забаве" Стеве Грабовца, у издању Имприматура, саопштио је у понедељак жири на конференцији за новинаре. Чланови жирија председник Горан… »
Вести дана »

Застрашујући снимак из Београда: Кран пуца и руши се на улицу, оркански налет ветра носи све пред собом
Еуроневс пре 18 минутајош 35 повезаних

Пожари у селима у околини Прокупља, мештани помажу ватрогасцима: "Немамо ни воде ни снаге"
Н1 Инфо пре 1 сатјош 45 повезаних

Девети дан блокада: Подршка приведенима, уклоњена блокада у Земуну
Јужне вести пре 8 минутајош 48 повезаних

Јако невреме са градом и олујним ветром захватило Србију, аеродром у Београду затворен
Наслови.аи пре 14 минутајош 52 повезане