Povezane vesti
Pad mi je značio da krenem dalje: Barbara Bobak o počecima karijere (foto/video)
Večernje novosti 30.01.2024
FOLK ZVEZDA Barbara Bobak otvoreno je govorila o učešću u „Zvezdama Granda“ i priznala da se izbamirala na velikoj sceni. Foto: Novosti Na javnom času škole pevanja i audio produkcje Suzane Branković "Supervoice & Pegart Studio" večeras su se… »
Barbara Bobak zahvalna Karleuši na svim kritikama: Rekla mi je da mi je izvedba bila mjaukava, odmah sam krenula na časove…
Kurir 30.01.2024
Barbara Bobak istakla je da je imala tremu kada je pevala ispred Karleuše u " Zvezdama Granda", ali da joj je zahvalna zbog svega što joj je tada rekla. Barbara Bobak važi za jednu od najtraženijih mladih pevačica na našim prostorima. Ona je sada za… »
Vesti dana »
I danas natprosečno toplo, a uveče nas čeka potpuni preokret! Rhmz se oglasio rano jutros, stiže drastično hladnije vreme: Evo kada će padati i sneg u Srbiji
Blic pre 59 minutajoš 12 povezanih
Besni požar u Kaliforniji: Najmanje petoro mrtvih, evakuisano više od 70.000 ljudi
Vreme pre 53 minutajoš 9 povezanih
Krvavi ruski udar na Zaporožje: Brutalni sukobi ne prestaju, veliki broj mrtvih i povređenih: Sledi hitan sastanak u nemačkoj bazi "Ramštajn"
Blic pre 35 minutajoš 6 povezanih
Najmanje 19 osoba ubijeno u napadu na predsjednički kompleks u Čadu
Al Jazeera pre 11 minutajoš 1 povezana
Joanikije: Možeš istovremeno biti i Srbin i Crnogorac – kao što možeš biti i stric i ujak
N1 Info pre 47 minutajoš 5 povezanih