Povezane vesti
Pad mi je značio da krenem dalje: Barbara Bobak o počecima karijere (foto/video)
Večernje novosti 30.01.2024
FOLK ZVEZDA Barbara Bobak otvoreno je govorila o učešću u „Zvezdama Granda“ i priznala da se izbamirala na velikoj sceni. Foto: Novosti Na javnom času škole pevanja i audio produkcje Suzane Branković "Supervoice & Pegart Studio" večeras su se polaznici… »
Barbara Bobak zahvalna Karleuši na svim kritikama: Rekla mi je da mi je izvedba bila mjaukava, odmah sam krenula na časove…
Kurir 30.01.2024
Barbara Bobak istakla je da je imala tremu kada je pevala ispred Karleuše u " Zvezdama Granda", ali da joj je zahvalna zbog svega što joj je tada rekla. Barbara Bobak važi za jednu od najtraženijih mladih pevačica na našim prostorima. Ona je sada za… »
Vesti dana »

(Foto, video): Đorđe je bio u dvorištu svoje kuće kraj Novog Sada, a onda je video kako kulja gusti, crni dim: Seo je na motor i otišao pravo u "grotlo" da gasi jedan od najvećih požara
Blic pre 1 satjoš 35 povezanih

Novosadski zborovi pozvali na skup podrške studentima: Protest večeras u 19 časova ispred Filozofskog fakulteta
Nova pre 1 satjoš 56 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 6 satijoš 31 povezana

Struja udara po džepu: Od oktobra stiže novo, šesto poskupljenje za poslednje 3 godine i strože tarife! Poskupljenje struje
Volim Zrenjanin pre 3 satajoš 22 povezane