Povezane vesti

Zabrana dinara na Kosovu (ni)je iznenađenje za Beograd

Zabrana dinara na Kosovu (ni)je iznenađenje za Beograd

Glas Amerike 01.02.2024
BEOGRAD — Ako u sredu uveče posle razgovora sa predstavnicima zemalja Kvinte nije imao šta da zvanično objavi ni u formi saopštenja, posle razgovora koji je u četvrtak imao sa ruskim ambasadorom Aleksandar Bocan-Harčenkom, predsednik Srbije Aleksandar… »
Vučić sa ambasadorom Ruske Federacije: Predsednik Srbije mu se zahvalio na svemu - ovo su detalji sastanka!

Vučić sa ambasadorom Ruske Federacije: Predsednik Srbije mu se zahvalio na svemu - ovo su detalji sastanka!

Pravda 01.02.2024
Ponovio sam zahvalnost Rusiji na podršci koju pruža poštovanju teritorijalnog integriteta Srbije, naveo je Vučić nakon sastanka održanog u Predsedništvu Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa ambasadorom Ruske Federacije… »
Vučić: Obavestio sam Bocan Harčenka o najnovijem jednostranom potezu Prištine

Vučić: Obavestio sam Bocan Harčenka o najnovijem jednostranom potezu Prištine

Insajder 01.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u četvrtak, 1. februara ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka i tom prilikom ga je obavestio o najnovijem jednostranom potezu Prištine. 'Obavestio sam ambasadora Bocan-Harčenka o najnovijem… »
Posle kraha na sastanku sa Kvintom, Vučić došao po utehu kod Bocan-Harčenka

Posle kraha na sastanku sa Kvintom, Vučić došao po utehu kod Bocan-Harčenka

Nova 01.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je razgovarao sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom o mogućim posledicama odluke vlasti u Prištini da ukinu dinar na Kosovu. „Obavestio sam ambasadora Bocan-Harčenka o najnovijem jednostranom… »
Predsednik Srbije razgovarao sa generalom Brigerom o situaciji na Kosovu i Metohji i vojnoj saradnji

Predsednik Srbije razgovarao sa generalom Brigerom o situaciji na Kosovu i Metohji i vojnoj saradnji

RTV 01.02.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas predsedavajućeg u Vojnom komitetu Evropske unije generala Roberta Brigera i sa njim razgovarao o situaciji na KiM, kao i o jačanju vojnoekonomske i vojnotehničke saradnje Srbije i EU. "Naglasio… »
Vučić razgovarao sa generalom Brigerom o situaciji na KiM i vojnoj saradnji

Vučić razgovarao sa generalom Brigerom o situaciji na KiM i vojnoj saradnji

Telegraf 01.02.2024
Naglasio sam da za našu zemlju bezbednost srpskog stanovništva na KiM i održanje mira i stabilnosti u regionu predstavljaju prioritet, napisao je Vučić na Instagramu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas predsedavajućeg u Vojnom komitetu… »

Vesti dana »