Povezane vesti
Zabrana dinara na Kosovu (ni)je iznenađenje za Beograd
Glas Amerike 01.02.2024
BEOGRAD — Ako u sredu uveče posle razgovora sa predstavnicima zemalja Kvinte nije imao šta da zvanično objavi ni u formi saopštenja, posle razgovora koji je u četvrtak imao sa ruskim ambasadorom Aleksandar Bocan-Harčenkom, predsednik Srbije Aleksandar… »
Vučić sa ambasadorom Ruske Federacije: Predsednik Srbije mu se zahvalio na svemu - ovo su detalji sastanka!
Pravda 01.02.2024
Ponovio sam zahvalnost Rusiji na podršci koju pruža poštovanju teritorijalnog integriteta Srbije, naveo je Vučić nakon sastanka održanog u Predsedništvu Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu sa ambasadorom Ruske Federacije… »
Vučić: Obavestio sam Bocan Harčenka o najnovijem jednostranom potezu Prištine
Insajder 01.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u četvrtak, 1. februara ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka i tom prilikom ga je obavestio o najnovijem jednostranom potezu Prištine. 'Obavestio sam ambasadora Bocan-Harčenka o najnovijem… »
Posle kraha na sastanku sa Kvintom, Vučić došao po utehu kod Bocan-Harčenka
Nova 01.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je razgovarao sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom o mogućim posledicama odluke vlasti u Prištini da ukinu dinar na Kosovu. „Obavestio sam ambasadora Bocan-Harčenka o najnovijem jednostranom… »
Predsednik Srbije razgovarao sa generalom Brigerom o situaciji na Kosovu i Metohji i vojnoj saradnji
RTV 01.02.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas predsedavajućeg u Vojnom komitetu Evropske unije generala Roberta Brigera i sa njim razgovarao o situaciji na KiM, kao i o jačanju vojnoekonomske i vojnotehničke saradnje Srbije i EU. "Naglasio… »
Vučić razgovarao sa generalom Brigerom o situaciji na KiM i vojnoj saradnji
Telegraf 01.02.2024
Naglasio sam da za našu zemlju bezbednost srpskog stanovništva na KiM i održanje mira i stabilnosti u regionu predstavljaju prioritet, napisao je Vučić na Instagramu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas predsedavajućeg u Vojnom komitetu… »
Vesti dana »
Paunović: Vlast da donese zakon kojim se poništavaju Mrdićevi zakoni i sve pravne posledice
Danas pre 1 satjoš 39 povezanih
Hadžiu nakon presude za Banjsku: Dokazano je da napad na ustavni poredak Kosova ne ostaje nekažnjen
Danas pre 32 minutajoš 32 povezane
SAD bi mogle da "kazne" Veliku Britaniju osporivši njeno pravo na Folklandska ostrva
N1 Info pre 1 satjoš 30 povezanih