Повезане вести

Забрана динара на Косову (ни)је изненађење за Београд

Забрана динара на Косову (ни)је изненађење за Београд

Глас Америке 01.02.2024
БЕОГРАД — Ако у среду увече после разговора са представницима земаља Квинте није имао шта да званично објави ни у форми саопштења, после разговора који је у четвртак имао са руским амбасадором Александар Боцан-Харченком… »
Вучић са амбасадором Руске Федерације: Председник Србије му се захвалио на свему - ово су детаљи састанка!

Вучић са амбасадором Руске Федерације: Председник Србије му се захвалио на свему - ово су детаљи састанка!

Правда 01.02.2024
Поновио сам захвалност Русији на подршци коју пружа поштовању територијалног интегритета Србије, навео је Вучић након састанка одржаног у Председништву Србије. Председник Србије Александар Вучић састао се у Београду са… »
Вучић: Обавестио сам Боцан Харченка о најновијем једностраном потезу Приштине

Вучић: Обавестио сам Боцан Харченка о најновијем једностраном потезу Приштине

Инсајдер 01.02.2024
Председник Србије Александар Вучић примио је у четвртак, 1. фебруара амбасадора Руске Федерације Александра Боцан-Харченка и том приликом га је обавестио о најновијем једностраном потезу Приштине. 'Обавестио сам амбасадора… »
После краха на састанку са Квинтом, Вучић дошао по утеху код Боцан-Харченка

После краха на састанку са Квинтом, Вучић дошао по утеху код Боцан-Харченка

Нова 01.02.2024
Председник Србије Александар Вучић саопштио је да је разговарао са амбасадором Русије Александром Боцан-Харченком о могућим последицама одлуке власти у Приштини да укину динар на Косову. „Обавестио сам амбасадора Боцан-Харченка о… »
Председник Србије разговарао са генералом Бригером о ситуацији на Косову и Метохји и војној сарадњи

Председник Србије разговарао са генералом Бригером о ситуацији на Косову и Метохји и војној сарадњи

РТВ 01.02.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић примио је данас председавајућег у Војном комитету Европске уније генерала Роберта Бригера и са њим разговарао о ситуацији на КиМ, као и о јачању војноекономске и војнотехничке… »
Вучић разговарао са генералом Бригером о ситуацији на КиМ и војној сарадњи

Вучић разговарао са генералом Бригером о ситуацији на КиМ и војној сарадњи

Телеграф 01.02.2024
Нагласио сам да за нашу земљу безбедност српског становништва на КиМ и одржање мира и стабилности у региону представљају приоритет, написао је Вучић на Инстаграму. Председник Србије Александар Вучић примио је данас… »

Вести дана »