Повезане вести

Душко Шарић први пут после предаје пред судским Већем: Од оптужених полицајаца сам тражио само да ми провере кад ћу да добијем…

Душко Шарић први пут после предаје пред судским Већем: Од оптужених полицајаца сам тражио само да ми провере кад ћу да добијем…

Инсајдер 01.02.2024
Душко Шарић, који се 4. јануара предао српском правосуђу данас је први пут доведен из притвора пред веће Специјалног суда у Београду које суди криминалној групи, коју је према наводима оптужнице организовао његов брат Дарко… »
Николашевић оптужио Јоксовића да му је поставио бомбу под ауто

Николашевић оптужио Јоксовића да му је поставио бомбу под ауто

Политика 01.02.2024
У Специјалном суду у Београду данас је саслушањем оштећеног Горана Николашевића настављено суђење организованој криминалној групи Дарка Шарића, чији се припадници терете за више кривичних дела међу којима је и планирање… »
Душко Шарић: Нисам члан криминалне групе свог брата, не признајем наводе оптужнице

Душко Шарић: Нисам члан криминалне групе свог брата, не признајем наводе оптужнице

Данас 01.02.2024
Скоро месец дана откако се предао полицији, Душко Шарић, рођени брат Дарка Шарића данас је пред Посебним одељењем Вишег суда у Београду износио одбрану. Шарић, којем се ставља на терет да је као члан криминалне групе свог… »
Суђење групи Дарка Шарића: Николашевић рекао да му је Јоксовић спремао ликвидацију

Суђење групи Дарка Шарића: Николашевић рекао да му је Јоксовић спремао ликвидацију

Еуроневс 01.02.2024
У Специјалном суду у Београду данас је саслушањем оштећеног Горана Николашевића настављено суђење организованој криминалној групи Дарка Шарића, чији се припадници терете за више кривичних дела међу којима је и планирање… »
Душко Шарић први пут пред судом након предаје, негирао кривицу и коришћење „скај“ телефона

Душко Шарић први пут пред судом након предаје, негирао кривицу и коришћење „скај“ телефона

Н1 Инфо 01.02.2024
У Специјалном суду у Београду настављено је суђење Дарку Шарићу, његовом бившем адвокату Дејану Лазаревићу и још 13 другим особама за планирање убиства и дискредитацију сведока сарадника. Најпре су се о кривици изјаснилли и… »
Настављено суђење криминалној групи Дарка Шарића: Николашевић оптужио Јоксовића да му је поставио бомбу под ауто

Настављено суђење криминалној групи Дарка Шарића: Николашевић оптужио Јоксовића да му је поставио бомбу под ауто

Нова 01.02.2024
Душко Шарић негирао да је члан братовљеве криминалне групе

РТВ 01.02.2024
БЕОГРАД - У Специјалном суду у Београду данас је Душко Шарић негирао да је био члан криминалне групе свог брата Дарка Шарића и да је заједно са припадницима те групе чинио кривична дела. Они су оптужени за више кривичних дела, а… »
Бизнисмен из Ваљева: И даље тврдим да ми је сведок сарадник Јоксовић дигао ауто у ваздух! Планирао је моје убиство

Бизнисмен из Ваљева: И даље тврдим да ми је сведок сарадник Јоксовић дигао ауто у ваздух! Планирао је моје убиство

Курир 01.02.2024
Бизнисмен из Ваљева Горан Николашевић ком је 8. августа 2020. испред куће дигнут у ваздух џип "хонда" изјавио је данас пред Специјалним судом у Београду да и даље стоји иза тога да му је експлозив поставио сведок сарадник у… »
"Ништа нисам урадио" Душко Шарић се појавио на првом суђењу

"Ништа нисам урадио" Душко Шарић се појавио на првом суђењу

Ало 01.02.2024
Душко Шарић који се 4. јануара предао српском правосуђу данас је први пут доведен из притвора пред веће Специјалног суда у Београду и он се на почетку данашњег суђења изјаснио да није крив ни по једној тачки оптужнице. - Не… »

Телеграф 01.02.2024
Почетком јануара суду су се предали Душко Шарић и Милан Вучинић и они се налазе у притвору. У Специјалном суду у Београду данас је Душко Шарић негирао да је био члан криминалне групе свог брата Дарка Шарића и да је заједно са… »

Вести дана »