Duško Šarić prvi put posle predaje pred sudskim Većem: Od optuženih policajaca sam tražio samo da mi provere kad ću da dobijem srpsko državljanstvo (VIDEO)

Insajder 01.02.2024
Duško Šarić prvi put posle predaje pred sudskim Većem: Od optuženih policajaca sam tražio samo da mi provere kad ću da…

Duško Šarić, koji se 4. januara predao srpskom pravosuđu danas je prvi put doveden iz pritvora pred veće Specijalnog suda u Beogradu koje sudi kriminalnoj grupi, koju je prema navodima optužnice organizovao njegov brat Darko Šarić. Na početku suđenja, Duško Šarić se izjasnio da nije kriv ni za jedno delo koje mu tužilaštvo stavlja na teret. A tereti se da je plaćao dvojicu pripadnika MUP-a, koji su zbog odavanja službenih podataka, sada optuženi pripadnici Šarićeve grupe.

Mlađi brat prvookrivljenog Darka Šarića danas je pred sudskim Većem rekao da ne priznaje navode optužnice i da nije učinio nijedno krivično delo. „Ne znam ni kako sam se našao na optužnici. Stavlja mi se na teret da sam držao novac za finansiranje grupe i da sam novac po nalogu Darka Šarića davao Aleksandru Boškoviću, a on dalje policajcima Danilu Stojanoviću i Milutinu Radovanoviću. To nije tačno, kao što nije tačno ni da sam pokušao da diskreditujem svedoka

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »