Povezane vesti

Povešću Krunu u elitu Janjuš želi da uvede ćerku u rijaliti: Kad je Miljana mogla Željka, dopustiće i meni

Povešću Krunu u elitu Janjuš želi da uvede ćerku u rijaliti: Kad je Miljana mogla Željka, dopustiće i meni

Alo 02.02.2024
Janjuš želi da uvede ćerku u rijaliti. Učesnik "Elite" Marko Janjušević Janjuš danas je napustio rijaliti kako bi otišao u Prijepolje na pomen pokojnom bratu Mihailu Janjuševiću. On je kod kuće video ćerku Krunu koju, kako pišu mediji, nije… »
Teško mi je, pokrenuo sam postupke pored obdukcije Janjuš skrhan nakon bratovog pomena, spomenuo ćerku Krunu i bivšu ženu…

Teško mi je, pokrenuo sam postupke pored obdukcije Janjuš skrhan nakon bratovog pomena, spomenuo ćerku Krunu i bivšu ženu…

Alo 02.02.2024
Marko Janjušević Janjuš se oglasio posle pomena bratu. Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš napustio je "Elitu" kako bi danas, na groblju u Prijepolju, sa porodicom obeležio četrdesetodnevni pomen bratu Mihailu. On se nakon toga oglasio i… »
Janjuš se dočepao telefona, pa pretio? Skandal u Prijepolju, učesnica tvrdi: Izašao pokojnom bratu na pomen i piše ovakve…

Janjuš se dočepao telefona, pa pretio? Skandal u Prijepolju, učesnica tvrdi: Izašao pokojnom bratu na pomen i piše ovakve…

Alo 02.02.2024
Pretio joj nakon što je iznela tvrdnje u javnost. Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš izašao je iz Elite kako bi prisustvovao četrdesetodnevnom pomenu bratu Mihailu. Nakon što se u Elitu vratio posle smrti najmlađeg brata, Janjuš je doneo… »

Vesti dana »