Povezane vesti
Povešću Krunu u elitu Janjuš želi da uvede ćerku u rijaliti: Kad je Miljana mogla Željka, dopustiće i meni
Alo 02.02.2024
Janjuš želi da uvede ćerku u rijaliti. Učesnik "Elite" Marko Janjušević Janjuš danas je napustio rijaliti kako bi otišao u Prijepolje na pomen pokojnom bratu Mihailu Janjuševiću. On je kod kuće video ćerku Krunu koju, kako pišu mediji, nije prestao da… »
Teško mi je, pokrenuo sam postupke pored obdukcije Janjuš skrhan nakon bratovog pomena, spomenuo ćerku Krunu i bivšu ženu Enu…
Alo 02.02.2024
Marko Janjušević Janjuš se oglasio posle pomena bratu. Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš napustio je "Elitu" kako bi danas, na groblju u Prijepolju, sa porodicom obeležio četrdesetodnevni pomen bratu Mihailu. On se nakon toga oglasio i otkrio kako… »
Janjuš se dočepao telefona, pa pretio? Skandal u Prijepolju, učesnica tvrdi: Izašao pokojnom bratu na pomen i piše ovakve…
Alo 02.02.2024
Pretio joj nakon što je iznela tvrdnje u javnost. Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš izašao je iz Elite kako bi prisustvovao četrdesetodnevnom pomenu bratu Mihailu. Nakon što se u Elitu vratio posle smrti najmlađeg brata, Janjuš je doneo poklone za… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi i građani u Beogradu i Novom Sadu odali poštu žrtvama akcije "Oluja"
RTS pre 17 minutajoš 31 povezana

Vlast nastavlja o "državnom udaru": Vučić kaže da neće o istrazi, ali priča gde tužilac letuje
N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih

Konstituisana Skupština opštine Kosjerić: Žarko Đokić treći put predsednik opštine
Blic pre 7 satijoš 36 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 12 satijoš 27 povezanih

Ambasador Blagojević i poslanik Tufegdžić na parastosu žrtvama “Oluje”
Vesti online pre 5 satijoš 22 povezane