Povezane vesti
Čuo sam sve šta je bilo u Budvi Majin prijatelj pričao sa Slađom Lazić pred ulazak u Elitu, otkrio sve detalje, više ništa…
Alo 02.02.2024
Prijatelj Maje Marinković otkrio detalje razgovora sa Slađom Lazić pred ulazak u Eitu. Rijaliti učesnice Maja Marinković i Slađa Lazić imale su žestok sukob, a njihov zajednički prijatelj otkrio je detalje razgovora sa Slađom pred ulazak u "Elitu"… »
Bio sam sa njima na moru i upućen sam u sve Taki Marinković otkrio sa kim je Slađa imala aferu u Budvi, potpuno je raskrinkao…
Alo 02.02.2024
Taki Marinković otkrio sa kim je Slađa imala aferu u Budvi. Rijaliti učesnice Maja Marinković i Slađa Lazić imale su žestok sukob, a njihov zajednički prijatelj otkrio je detalje razgovora sa Slađom pred ulazak u "Elitu". Naime, Maja i Slađa su zajedno… »
Vesti dana »

Advokatica Borović: Bogdan je sinoć od batina izgubio svest, napadači su izleteli iz parka i napali ga
Nova pre 56 minutajoš 12 povezanih

Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji
Beta pre 4 satijoš 16 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 49 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 71 povezana

NIS priprema zahtev za još jedno odlaganje primene američkih sankcija
RTV pre 56 minutajoš 32 povezane