Povezane vesti
Čuo sam sve šta je bilo u Budvi Majin prijatelj pričao sa Slađom Lazić pred ulazak u Elitu, otkrio sve detalje, više ništa…
Alo 02.02.2024
Prijatelj Maje Marinković otkrio detalje razgovora sa Slađom Lazić pred ulazak u Eitu. Rijaliti učesnice Maja Marinković i Slađa Lazić imale su žestok sukob, a njihov zajednički prijatelj otkrio je detalje razgovora sa Slađom pred ulazak u "Elitu"… »
Bio sam sa njima na moru i upućen sam u sve Taki Marinković otkrio sa kim je Slađa imala aferu u Budvi, potpuno je raskrinkao…
Alo 02.02.2024
Taki Marinković otkrio sa kim je Slađa imala aferu u Budvi. Rijaliti učesnice Maja Marinković i Slađa Lazić imale su žestok sukob, a njihov zajednički prijatelj otkrio je detalje razgovora sa Slađom pred ulazak u "Elitu". Naime, Maja i Slađa su zajedno… »
Vesti dana »
Nastavljena potraga za pilotom iz oborenog američkog aviona, Iran nudi nagradu za njegovo hvatanje od 66.000 dolara
N1 Info pre 9 minutajoš 19 povezanih
Proleće konačno stiže! RHMZ objavio šta nas čeka narednih dana: Temperature i do 24°C!
Telegraf pre 59 minutajoš 18 povezanih
Zašto se Lazareva subota zove i Vrbica? Odgovor se krije u biljci koja ima snažnu simboliku u slovenskoj tradiciji
Kurir pre 29 minutajoš 15 povezanih
AMSS: Na putevima u Srbiji nema zadržavanja, oprez zbog magle i odrona
Euronews pre 1 satjoš 6 povezanih