Povezane vesti

Indija na Pakistan posle 60 godina

Indija na Pakistan posle 60 godina

Sport klub 03.02.2024
Reprezentacije Pakistana i Indije igraju najzanimljiviji meč u plej ofu grupe 1 Dejvis kupa. Dve države su dugo u neprijateljskim odnosima, a žreb je odlučio da se teniseri takmiče jedni protiv drugih. Ovo je prvo gostovanje Indije u Pakistanu posle… »
Troicki nakon debakla i nastavka borbe: „Nikada se nisam predavao“

Troicki nakon debakla i nastavka borbe: „Nikada se nisam predavao“

Hot sport 03.02.2024
„Razočaran sam što je pred našom publikom 2:0 za protivnika“ Selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki rekao je da je razočaran što ekipa gubi od Slovačke 0:2 u kvalifikacijama za Dejvis kup, ali da se ne predaje i da veruje da… »
Troicki Razočaran: ''Situacija nije dobra za nas ali ne predajemo se''

Troicki Razočaran: ''Situacija nije dobra za nas ali ne predajemo se''

Večernje novosti 03.02.2024
Miomir Kecmanović prvo je izgubio od Lukasa Klajna 7:6 (7:2) 6:2, a potom je Aleks Molčan savladao Dušana Lajovića 4:6, 6:2, 6:0. G.Šljivić Razočaran sam, nije dobra situacija za nas da gubimo kod kuće sa 2:0, ali naučen sam da se ne predajem… »
I Lajović sasvim popustio u Kraljevu: Slovačka na pragu pobede protiv Srbije u Dejvis kupu

I Lajović sasvim popustio u Kraljevu: Slovačka na pragu pobede protiv Srbije u Dejvis kupu

Danas 03.02.2024
Teniska reprezentacija Slovačke vodi protiv Srbije rezultatom 2:0 u kvalifikacijama za Dejvis kup u Kraljevu, pošto je u drugom meču dana Dušan Lajović izgubio od Aleksa Molčana sa 4:6, 6:2, 6:0. Lajović, 53. igrač sveta, izgubio je od 122. na ATP… »
Selektor Troicki: Ne predajemo se

Selektor Troicki: Ne predajemo se

Danas 02.02.2024
Selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki rekao je danas da je razočaran što ekipa gubi od Slovačke 0:2 u kvalifikacijama za Dejvis kup, ali da se ne predaje i da veruje da njegovi igrači mogu mnogo bolje da igraju. „Nikada se nisam… »

Vesti dana »