Повезане вести
Александар Вулин: Поносан сам на орден који сам добио од Путина, интереси Србије и Русије се поклапају
Политика 03.02.2024
„Поносан сам на орден који сам добио од руског председника Путина зато што сам безусловно и апсолутно чувао интересе Републике Србије и српског народа где год он да живи“, изјавио је оснивач Покрета социјалиста и доскорашњи… »
Вулин 'поносан' на орден Русије
Слободна Европа 03.02.2024
Бивши директор Безбедносно-информативне агенције у Србији Александар Вулин рекао је да је "поносан" на орден који је добио од Русије, јер је "безусловно чувао интересе Србије и српског народа". Вулин је протекле недеље добио два… »
Вулин: Поносан сам на орден Русије, јер сам безусловно чувао интересе Србије и српског народа
Инсајдер 03.02.2024
Бивши директор Безбедносно информативне агенције (БИА) Александар Вулин казао је да је поносан на орден који је добио од Русије, јер је безусловно чувао интересе Србије и српског народа. Вулин је на телевизији Пинк рекао да је… »
Вулин: Поносан сам на орден Русије, безусловно сам чувао интересе Србије
Радио 021 03.02.2024
Бивши директор Безбедносно информативне агенције (БИА) Александар Вулин рекао је данас да је поносан на орден који је добио од Русије, јер је безусловно чувао интересе Србије и српског народа. Вулин је на телевизији Пинк казао да… »
Вулин: Поносан сам на орден који сам добио од Путина, интереси Србије и Русије се поклапају
Спутник 03.02.2024
"Поносан сам на орден који сам добио од руског председника Путина зато што сам безусловно и апсолутно чувао интересе Републике Србије и српског народа где год он да живи", изјавио је оснивач Покрета социјалиста и доскорашњи… »
Вулин: Поносан сам на орден Русије, јер сам безусловно чувао интересе Србије и српског народа
Радио сто плус 03.02.2024
Вулин је на телевизији Пинк казао да је част кад неко добије орден Легије части и да та особа није француски шпијун, али да сте “руски шпијун када се орден добије од Путина”. Он је рекао да се у образложењу ордена Федералне… »
Вести дана »
Скупштински одбор утврдио листу кандидата за Савет РЕМ које су предложиле националне мањине
Бета пре 46 минутајош 14 повезаних
Кошаркаш Барселоне Клајбурн и Вокер из Макабија најкориснији играчи 15. кола Евролиге
Радио сто плус пре 26 минутајош 103 повезане
Покушали да украду сеф па убили мушкарца (37). Нови детаљи убиства у Зајечару: Сумња се да су разбојници колима вукли трезор
Блиц пре 6 минутајош 14 повезаних