Повезане вести
Артета: Вратили смо се у шампионску трку
Радио сто плус 04.02.2024
“Веома сам срећан. Ово је била важна утакмица која је диктирала где смо и где ћемо бити. Оно што су играчи приказали било је феноменално. Када то ураде, онда и ја морам да уложим енергију у то. Навијачи су извукли најбоље из… »
Римљани пали у Бергаму: Аталанта победила Лацио у Серији а.
Курир 04.02.2024
Фудбалери Аталанте победили су на свом терену у Бергаму Лацио са 3:1, у утакмици 23. кола Серије А. Аталанта је повела голом Марија Пашалића у 16. минуту, а затим је двоструки стрелац био Шарл де Кетеларе. Изједначио је у 43… »
Тобџије славиле у великом дербију: Арсенал победио Ливерпул и остао у шампионској трци
Курир 04.02.2024
Фудбалери Арсенала победили су вечерас на свом терену у Лондону Ливерпул 3:1, у утакмици 23. кола Премијер лиге и примакли му се на два бода заостатка у шампионској трци. Арсенал је повео голом који је Букајо Сака постигао у 14… »
Шампион славио у финишу: Наполи после преокрета победио Верону
Курир 04.02.2024
Фудбалери Наполија победили су на свом терену после преокрета Верону 2:1, у утакмици 23. кола Серије А. Верона је повела у 72. минуту голом Дијега Кополе, а изједначио је Сирил Нгонге у 79. минуту. Победу актуелном шампиону донео… »
Нови дебакл милионера из Лондона: Пребогати Челси се поново избламирао, Манчестер јунајтед убедљив!
Курир 04.02.2024
Фудбалери Манчестер јунајтеда победили су на домаћем терену Вест Хем са 3:0, у утакмици 23. кола Премијер лиге. Јунајтед је повео голом Расмуса Хојлунда у 23. минуту, а затим је двоструки стрелац био Алехандро Гарначо, у 49. и… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 2 сатајош 1 повезана