Повезане вести
Атлетико шокирао Реал у надокнади: Краљеви у 92. минуту остали без победе у "Мадрилењу"!
Курир 04.02.2024
Фудбалери Реал Мадрида одиграли су вечерас на свом терену у великом градском дербију нерешено 1:1 против Атлетика, у утакмици 23. кола шпанског првенства. Реал је повео у 20. минуту голом Браима Дијаса, а бод гостима донео је… »
"Када сам видео колику жељу имају сваког дана..." Артета блиста после победе Арсенала: Вратили смо се у трку, заиста сам…
Курир 04.02.2024
Тренер фудбалера Арсенала Микел Артета рекао је да су његови играчи данас одиграли феноменално против Ливерпула и да их је та победа вратила у борбу за шампионску титулу у Премијер лиги. "Веома сам срећан. Ово је била важна… »
Артета: Вратили смо се у шампионску трку
Радио сто плус 04.02.2024
“Веома сам срећан. Ово је била важна утакмица која је диктирала где смо и где ћемо бити. Оно што су играчи приказали било је феноменално. Када то ураде, онда и ја морам да уложим енергију у то. Навијачи су извукли најбоље из… »
Римљани пали у Бергаму: Аталанта победила Лацио у Серији а.
Курир 04.02.2024
Фудбалери Аталанте победили су на свом терену у Бергаму Лацио са 3:1, у утакмици 23. кола Серије А. Аталанта је повела голом Марија Пашалића у 16. минуту, а затим је двоструки стрелац био Шарл де Кетеларе. Изједначио је у 43… »
Цела Енглеска се смеје алисону! Аматерска грешка једног од најбољих голмана света - да ли је могуће да је ово урадио? Видео
Курир 04.02.2024
Фудбалери Арсенала победили су вечерас на свом терену у Лондону Ливерпул 3:1, у утакмици 23. кола Премијер лиге и примакли му се на два бода заостатка у шампионској трци. Арсенал је повео голом који је Букајо Сака постигао у 14… »
Тобџије славиле у великом дербију: Арсенал победио Ливерпул и остао у шампионској трци
Курир 04.02.2024
Фудбалери Арсенала победили су вечерас на свом терену у Лондону Ливерпул 3:1, у утакмици 23. кола Премијер лиге и примакли му се на два бода заостатка у шампионској трци. Арсенал је повео голом који је Букајо Сака постигао у 14… »
Арсенал победио Ливерпул и остао у шампионској трци
Арсенал је повео голом који је Букајо Сака постигао у 14. минуту, а изједначио је Габријел, аутоголом у трећем минуту надокнаде првог полувремена. Нову предност домаћима донео је Габријел Мартинели у 67. минуту, после неспоразума… »
Шампион славио у финишу: Наполи после преокрета победио Верону
Курир 04.02.2024
Фудбалери Наполија победили су на свом терену после преокрета Верону 2:1, у утакмици 23. кола Серије А. Верона је повела у 72. минуту голом Дијега Кополе, а изједначио је Сирил Нгонге у 79. минуту. Победу актуелном шампиону донео… »
Победа Јунајтеда, пораз Челсија у Премијер лиги
Јунајтед је повео голом Расмуса Хојлунда у 23. минуту, а затим је двоструки стрелац био Алехандро Гарначо, у 49. и 83. минуту. Манчестерска екипа остварила је другу узастопну победу, укупно 12. у лиги и шеста је на табели са 38… »
Нови дебакл милионера из Лондона: Пребогати Челси се поново избламирао, Манчестер јунајтед убедљив!
Курир 04.02.2024
Фудбалери Манчестер јунајтеда победили су на домаћем терену Вест Хем са 3:0, у утакмици 23. кола Премијер лиге. Јунајтед је повео голом Расмуса Хојлунда у 23. минуту, а затим је двоструки стрелац био Алехандро Гарначо, у 49. и… »
Вести дана »

Хапшења Томислава Момировића и још 14 особа у истрази пада надстрешнице у Новом Саду
Наслови.аи пре 9 минутајош 179 повезаних

Правоснажна пресуда Милораду Додику због непоштовања одлука високог представника и реакције на њу
Наслови.аи пре 19 минутајош 72 повезане

Опозиција критиковала поступање полиције током протеста, Дачић негирао
Бета пре 2 сатајош 24 повезане

Нове цене горива у Србији: евродизел остаје 196 динара, бензин поскупео на 179 динара
Наслови.аи пре 58 минутајош 27 повезаних

САД уводе нове царине на увоз из десетина земаља, укључујући Србију, Канаду и Северну Македонију; Косово укида царине на америчку робу
Наслови.аи пре 1 сатјош 67 повезаних