Povezane vesti
Preminula poznata glumica: Pamtićemo je po ulogama u serijama koje je cela Srbija gledala
Večernje novosti 05.02.2024
JEDNA od najcenjenijih meksičkih glumica Helena Roho preminula je juče u 80. godini u svom domu u Meksiko Sitiju. Foto: Printskrin Helenu Roho ćemo pamtiti kao nezaboravnu Lusijanu Duval iz serije „Pravo na ljubav“, a gledali smo je i u serijama… »
Umrla poznata glumica Zvanično saopšten i uzrok smrti
Alo 05.02.2024
Nesrećna žena preminula je u svom domu. Jedna od najpoznatijih glumica iz Meksika Helena Roho preminula je juče u 80. godini u svom domu u Meksiko Sitiju. Helenu Roho gledali smo kao nezaboravnu Lusijanu Duval iz serije „Pravo na ljubav“, a igrala… »
Preminula omiljena zlobnica iz meksičkih sapunica: Slavna glumica nas napustila u 80. godini, a ovo je uzrok smrti
Kurir 05.02.2024
Jedna od najcenjenijih meksičkih glumica Helena Roho preminula je juče u 80. godini u svom domu u Meksiko Sitiju. Helenu Roho ćemo pamtiti kao nezaboravnu Lusijanu Duval iz serije „Pravo na ljubav“, a gledali smo je i u serijama „Zagrli me… »
Vesti dana »
"Bože, spasi, me, đavo ju je ubio, ne ja"! Stravične reči muškarca koji je ubio majku, pa joj odsekao glavu
Mondo pre 26 minutajoš 25 povezanih
Sledeće sedmice česte temperaturne oscilacije, najtoplije u sredu, 18 stepeni
Politika pre 1 satjoš 22 povezane
Sada i zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
N1 Info pre 4 satijoš 1 povezana
Karadžić (RTV): Tehnički direktor Bačić nije namerno prekinuo program
Beta pre 2 satajoš 16 povezanih