Povezane vesti
Tara Simov: “Moja majka mene ne voli!”
Vesti online 05.02.2024
U najnovijem izdanju emisije “Pretres”, voditelja i autora Stefana Usiljanina, gost je Tara Simov. Tara je sa voditeljem razgovarala o najvećim intimama, a jedna od najpotresnijih tema bio je odnos sa njenom majkom koja, kako kaže, je žena koja… »
Volela bih da ne doživim jutro! Tara Simov grca u suzama, njene reči kidaju dušu
Alo 05.02.2024
Simova je često govorila o svom životu i davala naznake za ono kroz šta je prolazila, ali nikada nije govorila do najsitnijih detalja kroz koje je prolazila. Bivša zadrugarka Tara Simov danas uživa u luksuzu i toplini porodičnog doma, ali, kako je… »
Vesti dana »
Uživo počeli izbori u Americi, stigli prvi rezultati! Evo koliko je glasova dobio Tramp, a koliko Kamala, desilo se nešto što je malo ko očekivao (foto, video)
Kurir pre 28 minutajoš 36 povezanih
Đurić o medijskoj kampanji u Hrvatskoj: Podigao sam glas, zloupotreba tragedije ne doprinosi dobrim odnosima
RTV pre 1 satjoš 35 povezanih
Jokić ostvario 133. tripl-dabl u regularnom delu NBA lige: Vodio je Denver do trijumfa nad Torontom
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih
Troje povređenih u Novom Sadu i dalje kritično: Tim psihologa radi sa porodicama
N1 Info pre 1 satjoš 13 povezanih
Prebrojano prvih šest glasačkih listića u Nju Hempširu, tri za Haris, tri za Trampa
Insajder pre 54 minutajoš 10 povezanih