Povezane vesti
Spasavanje životinja sa Krčedinske ade: „Izgladnele su, nemoćne, samo leže, teško mi je da ih tako gledam"
BBC News 07.02.2024
Između 150 i 200 grla 20 dana je bilo zatočeno na ovom ostrvu pošto je nivo Dunava porastao. Usled nedostatka hrane, neke životinje nisu preživele. Na maloj površini prekrivenoj senom i slamom koju obasjavaju zraci januarskog sunca, iznureno leži… »
Spasavanje životinja sa Krčedinske ade: „Izgladnele su, nemoćne, samo leže, teško mi je da ih tako gledam"
Radio 021 07.02.2024
Između 150 i 200 grla 20 dana je bilo zatočeno na ovom ostrvu pošto je nivo Dunava porastao. Usled nedostatka hrane, neke životinje nisu preživele. BBC/Dejana Vukadinović Na maloj površini prekrivenoj senom i slamom koju obasjavaju zraci januarskog… »
Spasavanje životinja sa Krčedinske ade: „Izgladnele su, nemoćne, samo leže, teško mi je da ih tako gledam“
Danas 07.02.2024
Na maloj površini prekrivenoj senom i slamom koju obasjavaju zraci januarskog sunca, iznureno leži sivkasta krava. Nekoliko koraka dalje, u sličnom položaju je i mršavo june. Trudi se da ustane, ali posle nekoliko bezuspešnih pokušaja, povija glavu… »
Južne vesti 07.02.2024
BBC/Dejana Vukadinović Na maloj površini prekrivenoj senom i slamom koju obasjavaju zraci januarskog sunca, iznureno leži sivkasta krava. Nekoliko koraka dalje, u sličnom položaju je i mršavo june. Trudi se da ustane, ali posle nekoliko bezuspešnih… »
Vesti dana »
Polarni vrtlog nad Evropom, a Srbiju očekuje nagla promena vremena: Ristić kaže da će ovog datuma pasti sneg
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
Mitrović krvario za Srbiju: Još jednom pokazao zašto je miljenik nacije (video)
Večernje novosti pre 39 minutajoš 14 povezanih
I zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
Radio 021 pre 1 satjoš 1 povezana
Zelenski: Moramo da učinimo sve da se rat završi sledeće godine diplomatskim putem
Politika pre 1 satjoš 14 povezanih