Povezane vesti
Janjuš slao poruke Ivi Grgurić samo nekoliko dana nakon smrti brata!
Svet plus 07.02.2024
Marko Janjušević Janjuš slao je poruke Ivi Grgurić samo nekoliko dana nakon smrti brata Mihaila! Sada su te prepiske dospele u javnost,a komentari su različiti... Iva Grgurić je javno pred kamerama otkrila da joj je bivši cimer Marko Janjušević… »
"Janjuš me je zvao na večeru šest dana posle smrti brata" Iva Grgurić otkrila šta joj je sve slao, a jedan komentar ju je…
Kurir 07.02.2024
Mlađi brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Mihailo u decembru je stradao, a pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić otkrila je sad šta joj je Janjuš slao nepunih nedelju dana nakon toga. - Istina, čuli smo se. Janjuš mi je poslao poruku šest dana… »
"Janjuš me je zvao na večeru šest dana nakon samoubistva brata": Iva Grgurić otkrila šta joj je sve slao: "Pisao je kako…
Blic 07.02.2024
Mlađi brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića, Mihailo, u decembru se ubio, a pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić otkrila je sad šta joj je Janjuš slao nepunih nedelju dana nakon toga. - Istina, čuli smo se. Janjuš mi je poslao poruku šest dana… »
Vesti dana »
I Nebojša Šurlan primljen u Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Danas pre 56 minutajoš 80 povezanih
(Foto) automobili, municija, novac: Evo šta je sve zaplenjeno Balkanskom kartelu: Policija traga za organizatorima, švercovali tone kokaina
Blic pre 32 minutajoš 49 povezanih
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 5 satijoš 34 povezane
Žena iz okoline Ivanjice osumnjčena da je ubila bebu: Uhapšena zbog sumnje da je delom cucle ugušila dete
Euronews pre 2 satajoš 28 povezanih
Milojević: Glazer nije spreman, trio se vratio (video)
Sportski žurnal pre 49 minutajoš 25 povezanih