Povezane vesti
Voćar prodao jabuke za 42 dinara, a dva dana kasnije u marketu koštale 129 dinara
N1 Info 07.02.2024
Voćar iz Kisača Goran Filipović je jabuke prodao za 42 dinara po kilogramu, a za dva dana one su u marketima dostigle cenu od čak 129 dinara, piše "Danas". „Nakon što sam prodao jabuke, prekosutra mi sestra šalje fotografiju iz marketa u Šidu. Jabuke sa… »
Voćar iz Kisača prodao jabuke po 42 dinara, za dva dana u marketima koštale 129 dinara
Beta 07.02.2024
Voćar iz Kisača Goran Filipović je jabuke prodao za 42 dinara po kilogramu, a za dva dana one su u marketima dostigle cenu od čak 129 dinara, piše "Danas". "Nakon što sam prodao jabuke, prekosutra mi sestra šalje fotografiju iz marketa u Šidu. Jabuke sa… »
Voćar iz Kisača prodao jabuke po 42 dinara, za dva dana u marketima koštale su čak 129 dinara: „Kome ide razlika?“
Danas 07.02.2024
Jedan od glavnih zahteva poljoprivrednika koji su protestovali pre nekoliko meseci je i uređenje tržišta, a kako ono funkcioniše, na svom primeru objašnjava Goran Filipović poljoprivrednik iz Kisača koji uzgaja jabuke. On je jabuku prodao za 42 dinara po… »
Vesti dana »

Još traje potraga: Objavljen novi snimak osobe koja bi mogla da bude osumnjičena za ubistvo Kirka, spušta se sa krova
Euronews pre 7 minutajoš 10 povezanih

Bivši predsednik Brazila Žair Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog planiranja državnog udara
RTS pre 8 minutajoš 12 povezanih

Masovni ukrajinski napad na Rusiju: Na meti i Moskva, poslato desetine dronova, požar u luci
Telegraf pre 22 minutajoš 11 povezanih

Protiv smene gradonačelnika 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
N1 Info pre 46 minutajoš 1 povezana