Povezane vesti
Voćar prodao jabuke za 42 dinara, a dva dana kasnije u marketu koštale 129 dinara
N1 Info 07.02.2024
Voćar iz Kisača Goran Filipović je jabuke prodao za 42 dinara po kilogramu, a za dva dana one su u marketima dostigle cenu od čak 129 dinara, piše "Danas". „Nakon što sam prodao jabuke, prekosutra mi sestra šalje fotografiju iz marketa u Šidu. Jabuke sa… »
Voćar iz Kisača prodao jabuke po 42 dinara, za dva dana u marketima koštale 129 dinara
Beta 07.02.2024
Voćar iz Kisača Goran Filipović je jabuke prodao za 42 dinara po kilogramu, a za dva dana one su u marketima dostigle cenu od čak 129 dinara, piše "Danas". "Nakon što sam prodao jabuke, prekosutra mi sestra šalje fotografiju iz marketa u Šidu. Jabuke sa… »
Voćar iz Kisača prodao jabuke po 42 dinara, za dva dana u marketima koštale su čak 129 dinara: „Kome ide razlika?“
Danas 07.02.2024
Jedan od glavnih zahteva poljoprivrednika koji su protestovali pre nekoliko meseci je i uređenje tržišta, a kako ono funkcioniše, na svom primeru objašnjava Goran Filipović poljoprivrednik iz Kisača koji uzgaja jabuke. On je jabuku prodao za 42 dinara po… »
Vesti dana »
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 25 minutajoš 28 povezanih
Da li je Tramp intervenisao da se američkom igraču oprosti crveni karton?
Vreme pre 35 minutajoš 22 povezane
Tragičar dana: Brazil – nekad velesila, danas svačija mušterija
Sport klub pre 35 minutajoš 23 povezane
Vanredna sednica Skupštine Srbije počinje danas, na dnevnom redu 18 tačaka
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
Smrtonosni ruski napad na Kijev: Najmanje 11 mrtvih i desetine ranjenih
Vreme pre 15 minutajoš 13 povezanih