Повезане вести

Воћар продао јабуке за 42 динара, а два дана касније у маркету коштале 129 динара

Воћар продао јабуке за 42 динара, а два дана касније у маркету коштале 129 динара

Н1 Инфо 07.02.2024
Воћар из Кисача Горан Филиповић је јабуке продао за 42 динара по килограму, а за два дана оне су у маркетима достигле цену од чак 129 динара, пише "Данас". „Након што сам продао јабуке, прекосутра ми сестра шаље фотографију из… »
Воћар из Кисача продао јабуке по 42 динара, за два дана у маркетима коштале 129 динара

Воћар из Кисача продао јабуке по 42 динара, за два дана у маркетима коштале 129 динара

Бета 07.02.2024
Воћар из Кисача Горан Филиповић је јабуке продао за 42 динара по килограму, а за два дана оне су у маркетима достигле цену од чак 129 динара, пише "Данас". "Након што сам продао јабуке, прекосутра ми сестра шаље фотографију из… »
Воћар из Кисача продао јабуке по 42 динара, за два дана у маркетима коштале су чак 129 динара: „Коме иде разлика?“

Воћар из Кисача продао јабуке по 42 динара, за два дана у маркетима коштале су чак 129 динара: „Коме иде разлика?“

Данас 07.02.2024
Један од главних захтева пољопривредника који су протестовали пре неколико месеци је и уређење тржишта, а како оно функционише, на свом примеру објашњава Горан Филиповић пољопривредник из Кисача који узгаја јабуке. Он је… »

Вести дана »