Povezane vesti

Voćar prodao jabuke za 42 dinara, a dva dana kasnije u marketu koštale 129 dinara

Voćar prodao jabuke za 42 dinara, a dva dana kasnije u marketu koštale 129 dinara

N1 Info 07.02.2024
Voćar iz Kisača Goran Filipović je jabuke prodao za 42 dinara po kilogramu, a za dva dana one su u marketima dostigle cenu od čak 129 dinara, piše "Danas". „Nakon što sam prodao jabuke, prekosutra mi sestra šalje fotografiju iz marketa u Šidu… »
Voćar iz Kisača prodao jabuke po 42 dinara, za dva dana u marketima koštale 129 dinara

Voćar iz Kisača prodao jabuke po 42 dinara, za dva dana u marketima koštale 129 dinara

Beta 07.02.2024
Voćar iz Kisača Goran Filipović je jabuke prodao za 42 dinara po kilogramu, a za dva dana one su u marketima dostigle cenu od čak 129 dinara, piše "Danas". "Nakon što sam prodao jabuke, prekosutra mi sestra šalje fotografiju iz marketa u Šidu… »
Voćar iz Kisača prodao jabuke po 42 dinara, u marketima koštaju 129, a on pita: "Kome ide razlika?"

Voćar iz Kisača prodao jabuke po 42 dinara, u marketima koštaju 129, a on pita: "Kome ide razlika?"

Radio 021 07.02.2024
Jedan od glavnih zahteva poljoprivrednika koji su protestovali pre nekoliko meseci jeste i uređenje tržišta. Kako ono funkcioniše, na svom primeru za Danas objašnjava Goran Filipović, poljoprivrednik iz Kisača koji uzgaja jabuke. On je jabuku… »
Danas: Voćar iz Kisača prodao jabuke po 42 dinara, za dva dana u marketima koštale 129 dinara

Danas: Voćar iz Kisača prodao jabuke po 42 dinara, za dva dana u marketima koštale 129 dinara

Novi magazin 07.02.2024
Voćar iz Kisača Goran Filipović je jabuke prodao za 42 dinara po kilogramu, a za dva dana one su u marketima dostigle cenu od čak 129 dinara, piše "Danas". "Nakon što sam prodao jabuke, prekosutra mi sestra šalje fotografiju iz marketa u Šidu… »
Voćar iz Kisača prodao jabuke po 42 dinara, za dva dana u marketima koštale su čak 129 dinara: „Kome ide razlika?“

Voćar iz Kisača prodao jabuke po 42 dinara, za dva dana u marketima koštale su čak 129 dinara: „Kome ide razlika?“

Danas 07.02.2024
Jedan od glavnih zahteva poljoprivrednika koji su protestovali pre nekoliko meseci je i uređenje tržišta, a kako ono funkcioniše, na svom primeru objašnjava Goran Filipović poljoprivrednik iz Kisača koji uzgaja jabuke. On je jabuku prodao za 42… »

Vesti dana »