Povezane vesti
Jelena Spirić (SSP) o komentarima Ane Brnabić: Nisam srbomrzac ako podržavam rezoluciju EP
Danas 09.02.2024
Narodna poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) Jelena Spirić izjavila je danas da nije „srbomrzac“, kako je naziva premijerka Ana Brnabić, ako podržava zahtev Evropskog parlamenta o istrazi izbora i incidenata koji su ih pratili. „Nisam… »
Brnabić i Đilas u klinču: Tužno je što Srbija ima stranke koje od stranaca traže da se zemlja uceni, on odgovara -…
Blic 09.02.2024
Premijerka Ana Brnabić odgovorila je lideru Stranke slobode i pravde (SSP) Draganu Đilasu, poručivši mu da su "lične uvrede od takvih kao što je on, za nju orden časti", te da ih smatra priznanjem "za svoj rad i borbu za jaku, slobodnu, samostalnu… »
„Kad pomislim da Brnabić ne može da izjavi ništa gluplje, ona me demantuje“: Đilas reagovao posle izjave premijerke
Nova 09.02.2024
Ana Brnabić ne razume da nema šta da podnese ostavku, jer mandat Vlade prestaje prestankom mandata Narodne skupštine koja ju je izabrala, poručio je predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas. Đilas je, komentarišući izjavu predsednice… »
Dubravka Stojanović: Austrougarski ultimatum iz 1914. i Rezolucija EP o Srbiji – potpuno neuporedivo
N1 Info 09.02.2024
Nakon što je Evropski parlament usvojio Rezoluciju u kojoj se poziva na međunarodnu istragu izbornih neregularnosti u Srbiji ministar odbrane Miloš Vučević, a potom i premijerka Ana Brnabić uporedili su to sa austrougarskim ultimatumom Srbiji iz… »
Đilas: Kad pomislim da Brnabić ne može da izjavi ništa gluplje, ona me demantuje
N1 Info 09.02.2024
Ana Brnabić ne razume da nema šta da podnese ostavku, jer mandat Vlade prestaje prestankom mandata Narodne skupštine koja ju je izabrala, poručio je predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas. Đilas je, komentarišući izjavu predsednice… »
Đilas: Brnabić nema na šta da podnese ostavku, mandat Vlade prestao kad i mandat Skupštine
Beta 09.02.2024
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da dosadašnja premijerka Ana Brnabić "nema na šta da podnese ostavku" jer je po njegovim rečima, mandat Vlade prestao istovremeno kad i mandat parlamenta koji ju je izabrao… »
Ana Brnabić odgovorila Đilasu: Imam samo jednu reč za vas – muve
N1 Info 09.02.2024
Predsednica Vlade u tehničkom mandatu Ana Brnabić poručila je da su lične uvrede lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa za nju "orden časti", i da ih smatra "priznanjem za svoj rad i borbu za jaku, slobodnu, samostalnu i nezavisnu… »
Premijerka odgovorila Đilasu: Ima za opoziciju jednu reč
Danas 09.02.2024
Premijerka Srbije Ana Brnabić odgovorila je lideru SSP Draganu Đilasu koji ju je kritikovao jer je rekla da bi podnela ostavku kada bi joj neko zatražio međunarodnu istragu i pojasnio zašto je to nemoguće da uradi. Đilas je na društvenoj mreži… »
Imam samo jednu reč za vas: Muve! Premijerka Brnabić oštro odgovorila tvrdnjama Dragana Đilasa
Kurir 09.02.2024
Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila na društvenoj mreži Iks gde je odgovorila lideru Stranke slobode i pravde, Draganu Đilasu, poručivši mu da su "lične uvrede od takvih kao što je on, za nju orden časti", te da ih smatra priznanjem "za svoj… »
Premijerka Brnabić odgovorila Đilasu: Imam samo jednu reč za vas – muve
Novi magazin 09.02.2024
Predsednica Vlade u tehničkom mandatu Ana Brnabić poručila je da su lične uvrede lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa za nju "orden časti", i da ih smatra "priznanjem za svoj rad i borbu za jaku, slobodnu, samostalnu i nezavisnu… »
Dragan Đilas o Ani Brnabić: Kad god pomislim da ne može gluplje, ona me demantuje
Danas 09.02.2024
Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas prokomentarisao je izjavu premijerke Ane Brnabić da bi dala ostavku kada bi joj neko zatražio međunarodnu istragu. On je na društvenoj mreži Iks napisao da ga Brnabić uvek demantuje kad pomisli da je… »
Brnabić: Da mi neko dođe i traži međunarodnu istragu - tog trenutka bih dala ostavku
Insajder 09.02.2024
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je, povodom usvajanja Rezolucije u Evropskom parlamentu kojom se Beograd poziva na nezavisnu međunarodnu istragu o nepravilnostima na izborima održanim 17. decembra, "da istragu u Srbiji mogu i uvek će moći da… »
Brnabić: Nova vlada do sredine ili kraja marta
Euronews 09.02.2024
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da veruje da će nova Vlada biti konstituisana do sredine ili kraja marta. Ona je na RTS podsetila da je u utorak održana konstitutivna sednica Skupštine Srbije, da su počeli da teku rokovi. "Verujem da… »
Brnabić: Podnela bih ostavku kada bi mi neko zatražio međunarodnu istragu
Vesti online 09.02.2024
Predsednica Vlade Srbije u tehničkom mandatu Ana Brnabić izjavila je da nema nameru ni sa kim da razgovara posle usvajanja rezolucije Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji, i da bi podnela ostavku kada bi neko od nje zatražio međunarodnu istragu… »
Novi magazin 09.02.2024
Premijerka Ana Brnabić govoreći o rezoluciji Evropskog parlamenta o Srbiji ocenila je da će za generacije ostati upisano da su u Srbiji postojali politički akteri koji su tražili da se ukine suverenitet njihove zemlje. Rekla je i da bi dala ostavku… »
Brnabić: Podnela bih ostavku kada bi mi neko zatražio međunarodnu istragu o izborima
Radio 021 09.02.2024
Predsednica Vlade Srbije u tehničkom mandatu Ana Brnabić izjavila je da nema nameru ni sa kim da razgovara posle usvajanja rezolucuje Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji. Dodala je da bi podnela ostavku kada bi neko od nje zatražio međunarodnu… »
N1 Info 09.02.2024
Predsednica Vlade Srbije u tehničkom mandatu Ana Brnabić izjavila je da nema nameru ni sa kim da razgovara posle usvajanja rezolucuje Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji, i da bi podnela ostavku kada bi neko od nje zatražio međunarodnu istragu… »
Nedeljnik 09.02.2024
Predsednica Vlade Srbije u tehničkom mandatu Ana Brnabić izjavila je da nema nameru ni sa kim da razgovara posle usvajanja rezolucuje Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji, i da bi podnela ostavku kada bi neko od nje zatražio međunarodnu istragu… »
Vesti dana »
Uhapšeni Goran Vesić, Jelena Tanasković, Nebojša Šurlan i još osam osoba zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
NIN pre 4 satijoš 197 povezanih
Bela kuća: Sad neće izvršiti naloge za hapšenje Netanjahua i Galanta
Blic pre 24 satajoš 69 povezanih
Pomoćnik direktora policije za RTS: Balijagić uhapšen na spavanju, pratili smo tragove u snegu
RTS pre 2 satajoš 109 povezanih
Monako pobeđuje i posle Saše, Olimpijakos uništio Baskoniju (video)
Sportski žurnal pre 24 satajoš 44 povezane