Povezane vesti
"Zvao me Desingerica dok sam bila u spoljnom svetu!" Miljana Kulić šokirala izjavom o reperu, on se odmah oglasio
Kurir 11.02.2024
Rijaliti učesnica Miljana Kulić, koja je bila diskvalifikovana iz rijalitija Elita, vratila se u Belu kuću i sve iznenadila svojim povratkom. Miljana cimerima redovno deli informacije iz spoljnog sveta, a učesnicu Jovanu Tomić Matoru je šokirala izjavom… »
Zvao me je dok sam bila u spoljnom svetu! Miljana Kulić šokirala izjavom o Desingerici, Matora u neverici, on se odmah oglasio…
Alo 11.02.2024
Miljana u rijalitiju pomenula Desingericu, a reči koje je izgovorila niko nije očekivao. Rijaliti učesnica Miljana Kulić, koja je bila diskvalifikovana iz rijalitija Elita, vratila se u Belu kuću u petak i sve iznenadila svojim povratkom. Miljana… »
Vesti dana »

Uživo "Bitka počinje" Oglasio se iranski vrhovni vođa i upozorio Izrael na "veliko iznenađenje koje će svet pamtiti vekovima": Tramp razmatra da li da naredi američke napade
Blic pre 6 minutajoš 7 povezanih

Zelenski: Najteži napad na Ukrajinu od početka rata; Stejt department potvrdio smrt američkog državljanina u Kijevu
RTS pre 16 minutajoš 2 povezane

Ovako izgledaju testovi na maloj maturi: Pogledajte spisak svih zadataka za poslednje četiri godine
Blic pre 41 minutajoš 1 povezana