Povezane vesti
"Ovaj gol je moj otac nabavio za malog Vukana" Vučić se sastao sa Micotakisom:Srećan što mogu da ugostim velikog prijatelja…
Kurir 11.02.2024
Predsednik Srbije Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa premijerom Grčke Kirjakosom Micotakisem, koji je doputovao u posetu Srbiji. Predsednik Srbije objavio je njihovu fotografiju na instagramu buducnostsrbije, uz koju je napisao: - Ovaj gol iza… »
"Samo smo se slikali sa loptom" Vučić podelio sliku na Instagramu, evo s kim je i gde večeras i sutra
Alo 11.02.2024
Presednik Srbije Aleksandar Vučić postavio je na Instagramu fotografiju sa predsednikom Vlade Grčke Kirjakosom Micotakisom. Oni su se slikali na fudbalu, a u opisu fotografije piše: - Ovaj gol iza premijera Micotakisa i mene je moj otac nabavio za malog… »
Vučić sa Micotakisem: Ovaj gol iza nas je moj otac nabavio za malog Vukana, mi smo se samo slikali (foto)
Večernje novosti 11.02.2024
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa premijerom Grčke Kirjakosom Micotakisem u prijateljskoj atmosferi. Foto: Instagram printskrin/buducnostsrbijeav - Ovaj gol iza premijera Micotakisa i mene je moj otac nabavio za malog Vukana. A post… »
Vesti dana »

Usvojen rebalans budžeta Novog Sada: Evo na šta će se trošiti 48,98 milijardi dinara
Radio 021 pre 45 minutajoš 61 povezana

Završena sednica Skupštine Grada Novog Sada, usvojene sve tačke
Euronews pre 4 minutajoš 16 povezanih

Ministar Đurić: Srbija prva zemlja iz ovog dela sveta koja je sprovela delimičnu evakuaciju iz Izraela
Kurir pre 5 satijoš 30 povezanih