Povezane vesti
Otkazala sam sve svoje obaveze zbog dragane Mirković: Jelena Karleuša joj se obratila, ovo joj je poručila
Večernje novosti 13.02.2024
JELENA KARLEUŠA javno se obratila svojoj koleginici Dragani Mirković, a povod njenog obraćanja bio je divan. Foto: V. Danilov/N. Skenderija Dragana je zakazala dva koncerta u Štark Areni, 16. i 17. februara, a Karleuša je, kao prava prijateljica… »
"Otkazala sam sve svoje obaveze zbog dragane Mirković" Jelena Karleuša se obratila koleginici, ovo joj je poručila
Kurir 13.02.2024
Pop diva Jelena Karleuša javno se obratila svojoj koleginici Dragani Mirković, a povod njenog obraćanja bio je divan. Dragana je zakazala dva koncerta u Štark Areni, 16. i 17. februara, a Karleuša je, kao prava prijateljica, otkazala svoje poslovne i… »
Vesti dana »

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 59 minutajoš 1 povezana

(Mape) počinje sutra! Spremite se za dane ekstremnih vrućina, jer će potrajati! Pred nama je najduži tropski talas u Srbiji ovog leta
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

„Ukoliko mi se nešto dogodi – odgovorni krivac je Milorad Dodik“: Potpredsedniku Republike Srpske oduzeto vozilo, stan i pravo na savetnika
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Tramp i Zelenski razgovarali nakon sastanka Putina i Vitkofa u Moskvi
Telegraf pre 38 minutajoš 4 povezane

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno sprovođenje Briselskog sporazuma, ZSO prioritet
Danas pre 19 minutajoš 1 povezana