Povezane vesti
Ksander Severina: Glavni cilj je osvajanje titule sa Partizanom
Politika 15.02.2024
Fudbaler Partizana Ksander Severina izjavio je da mu je glavni cilj da sa „crno-belima” osvoji šampionsku titulu u Superligi Srbije. Severina (22) je u Partizan stigao u julu prošle godine. „Došao sam da budem šampion i to je glavni cilj… »
Severina sanja titulu u crno-belom: „Došao sam da budem šampion i to je glavni cilj“
Hot sport 15.02.2024
„Na ličnom planu želim golove i asistencije“ Fudbaler Partizana Ksander Severina izjavio je da mu je glavni cilj da sa crno-belima osvoji šampionsku titulu u Superligi Srbije. Severina (22) je u Partizan stigao u julu prošle godine. – Došao sam… »
''Došao sam da budem šampion!'' Severina hoće titulu sa Partizanom
Večernje novosti 15.02.2024
Fudbaler Partizana Ksander Severina izjavio je da mu je glavni cilj da sa "crno-belima" osvoji šampionsku titulu u Superligi Srbije. FOTO: FK Partizan Severina (22) je u Partizan stigao u julu prošle godine. - Došao sam da budem šampion i to je glavni… »
Vesti dana »
Vrtoglave promene vremena pred nama: Sneg se očekuje u ovim delovima Srbije, upaljen i meteo alarm zbog jedne pojave
Kurir pre 1 satjoš 11 povezanih
Južna Koreja, SAD i Japan najavili osnivanje Sekretarijata za trilateralnu saradnju
N1 Info pre 45 minutajoš 4 povezane
Detalj koji je mnogima promakao! Pogledajte šta je Džaka uradio posle meča sa Srbijom, nije izdržao
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih