Povezane vesti
Ksander Severina: Glavni cilj je osvajanje titule sa Partizanom
Politika 15.02.2024
Fudbaler Partizana Ksander Severina izjavio je da mu je glavni cilj da sa „crno-belima” osvoji šampionsku titulu u Superligi Srbije. Severina (22) je u Partizan stigao u julu prošle godine. „Došao sam da budem šampion i to je glavni cilj. Naravno, neće… »
Severina sanja titulu u crno-belom: „Došao sam da budem šampion i to je glavni cilj“
Hot sport 15.02.2024
„Na ličnom planu želim golove i asistencije“ Fudbaler Partizana Ksander Severina izjavio je da mu je glavni cilj da sa crno-belima osvoji šampionsku titulu u Superligi Srbije. Severina (22) je u Partizan stigao u julu prošle godine. – Došao sam da budem… »
''Došao sam da budem šampion!'' Severina hoće titulu sa Partizanom
Večernje novosti 15.02.2024
Fudbaler Partizana Ksander Severina izjavio je da mu je glavni cilj da sa "crno-belima" osvoji šampionsku titulu u Superligi Srbije. FOTO: FK Partizan Severina (22) je u Partizan stigao u julu prošle godine. - Došao sam da budem šampion i to je glavni… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: značajan napredak, najave sankcija i planovi za direktne susrete lidera
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 81 povezana

Probudite se uz Euronews Jutro: Kakve posledice će presuda Dodiku i odluka CIK-a imati po Republiku Srpsku
Euronews pre 15 minutajoš 180 povezanih

Partizanov tim za Hibernijan: Odbrana bez promena, rotacije u manevru i dileme kao svakodnevica
Telegraf pre 2 satajoš 32 povezane