Povezane vesti
Baljak: Proslava Sretenja – jeftin spektakl za pučanstvo, kao u svakoj totalitarnoj zemlji
Novi magazin 16.02.2024
Reditelj Janko Baljak kazao je za N1, komentarišući jučerašnju proslavu Dana državnosti - Sretenja, da je to jeftin spektakl za pučanstvo, "viđao sam to u Kini, u velikim gradovima, oni imaju taj kult vatrometa". „Pretpostavljam da je to u svakoj… »
Baljak: Proslava Sretenja – jeftin spektakl za pučanstvo, kao u svakoj totalitarnoj zemlji
N1 Info 16.02.2024
Reditelj Janko Baljak kazao je za N1, komentarišući jučerašnju proslavu Dana državnosti - Sretenja, da je to jeftin spektakl za pučanstvo, "viđao sam to u Kini, u velikim gradovima, oni imaju taj kult vatrometa". „Pretpostavljam da je to u svakoj… »
Baljak: Proslava Sretenja jeftin spektakl za pučanstvo, kao u svakoj totalitarnoj zemlji
Danas 16.02.2024
Reditelj Janko Baljak kazao je za N1, komentarišući jučerašnju proslavu Dana državnosti – Sretenja, da je to jeftin spektakl za pučanstvo, „viđao sam to u Kini, u velikim gradovima, oni imaju taj kult vatrometa“. „Pretpostavljam da je to u… »
Vesti dana »

Vučić: Plan im je da zauzmu Skupštinu i RTS i nateraju da potpišem prelaznu vladu, neće uspeti
NIN pre 1 satjoš 38 povezanih

CINS: Zastareo postupak protiv bivšeg direktora EMS Nikole Petrovića zbog udesa
Beta pre 4 satijoš 7 povezanih

„Pumpamo do kraja“ – studenti idu peške za Beograd (blog)
Novi magazin pre 35 minutajoš 37 povezanih

Đukić Dejanović: Plate prosvetnim radnicima u štrajku smanjivane u skladu s zakonom
Insajder pre 5 satijoš 34 povezane

Osumnjičeni za napad na Selakovića sklopio sa tužilaštvom sporazum o priznanju krivice
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih