Повезане вести

"Једна подмукла лаж аљбина куртија!" Вучић у Минхену: Очекујем позив у Брисел наредних дана и надам се решењу

"Једна подмукла лаж аљбина куртија!" Вучић у Минхену: Очекујем позив у Брисел наредних дана и надам се решењу

Курир 17.02.2024
Председник Србије Александар Вучић и данас је у Немачкој, у Минхену, где учествује на 60. Минхенском безбедносном форуму. Након важних разговора председник Вучић се обратио српским медијима, а након тога следује му низ других… »
Вучић: Имао сам добар и конструктиван разговор са Јаном Боргом

Политика 17.02.2024
МИНХЕН – Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Минхену да је имао добар и конструктиван разговор са Јаном Боргом, председавајућим Организације за европску безбедност и сарадњу (ОЕБС). „Пожелео сам Малти много… »
Ванг Ји: Кина спремна да промовише равноправан, уређен мултиполарни свет са ЕУ

Ванг Ји: Кина спремна да промовише равноправан, уређен мултиполарни свет са ЕУ

РТВ 17.02.2024
МИНХЕН - Кина је спремна да ради са Европском унијом на промовисању равноправног и уређеног мултиполарног света, тако да свака земља има своје место у глобалном мултиполарном систему, изјавио је кинески министар спољних… »
Вучић шаље Милановићу главицу купуса

Вучић шаље Милановићу главицу купуса

СЕЕбиз 17.02.2024
БЕОГРАД - Србијански предсједник Александар Вучић одбацио је у суботу критике хрватског предсједника Зорана Милановића изречене на рачун политике сусједне земље и најавио да ће му послати главицу купуса. Милановић је у петак… »
Милановић каже да је српска политика „купусара“, Вучић му „отпоздравља“ главицом купуса

Милановић каже да је српска политика „купусара“, Вучић му „отпоздравља“ главицом купуса

Н1 Инфо 17.02.2024
Председник Србије Александар Вучић одбацио је у суботу критике хрватског председника Зорана Милановића изречене на рачун српске политике и најавио да ће му послати главицу купуса. Милановић је у петак рекао да Србија не води… »
"Лоша вест, доприноси још тежој атмопсфери": Вучић о Наваљном: За сваког нормалног човека је ужасно када чује да је неко…

"Лоша вест, доприноси још тежој атмопсфери": Вучић о Наваљном: За сваког нормалног човека је ужасно када чује да је неко…

Блиц 17.02.2024
Што се Русије тиче, то се увек чује на сваком месту и на сваком кораку, и то сам чуо бар на два састанка данас. То је кључна тема, да будемо сасвим фер, каже председник Србије Александар Вучић. Он овако одговара на питање да ли… »
Вучић: Србија има трговинску размену са Баварском већу од 1,5 милијарди евра

Вучић: Србија има трговинску размену са Баварском већу од 1,5 милијарди евра

Бизнис.рс 17.02.2024
председник србије са председником Владе Баварске Маркусом Зедером. Председник Србије Александар Вучић разговарао је у суобту у Минхену на маргини безбедносне конференције са председником владе немачке покрајине Баварске Маркусом… »
Вучић Милановићу: Купусарска политика одлична, дај Боже да и они такву воде

Вучић Милановићу: Купусарска политика одлична, дај Боже да и они такву воде

Телеграф 17.02.2024
Вучић је рекао и да се није видео са Пленковићем, чак ни успут. Председник Србије Александар Вучић данас је поводом изјаве хрватског председника Зорана Милановића, који је рекао да Србија не води хибридни рат већ "купусару" од… »
Вучић се састао са делегацијом америчких сенатора

Политика 17.02.2024
МИНХЕН – Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Минхену са делегацијом америчких сенатора на челу са сенаторком Џин Шахин. Осим тог састанка, председник Вучић данас ће имати низ састанака. Другог дана Минхенске… »
Вучић о смрти Наваљног: То је ужасна трагедија и лоша вест за цео свет

Вучић о смрти Наваљног: То је ужасна трагедија и лоша вест за цео свет

Мондо 17.02.2024
Александар Вучић борави у Минхену, а за српске медије коментарисао је смрт Алексеја Наваљног, која потреса цео свет. Александар Вучић борави у Минхену, а за српске медије коментарисао је смрт Алексеја Наваљног, која потреса цео… »

Еуроневс 17.02.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Минхену да је имао добар и конструктиван разговор са Јаном Боргом, председавајућим Организације за европску безбедност и сарадњу (ОЕБС). "Пожелео сам Малти много успеха у… »

Телеграф 17.02.2024
Председник Србије је навео да је било речи и о сарадњи и доприносу који Србија може да пружи стабилизацији прилика у Европи. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Минхену да је имао добар и конструктиван разговор… »
Вучић се у Минхену састао са америчким сенаторима и Вангом Јием

Вучић се у Минхену састао са америчким сенаторима и Вангом Јием

Бета 17.02.2024
Председник Србије Александар Вучић састао се данас, на маргини Минхенске безбедносне конференције, са делегацијом америчких сенатора са којима је, како је написао на свом Инстрагам налогу имао "дуг, отворен и садржајан разговор"… »
„Трговинска размена већа од милијарду и 500 милиона евра“: Вучић у Минхену разговарао са председником Владе Баварске

„Трговинска размена већа од милијарду и 500 милиона евра“: Вучић у Минхену разговарао са председником Владе Баварске

Данас 17.02.2024
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас у Минхену на маргини безбедносне конференције са председником Владе немачке покрајине Баварске Маркусом Зедером (Соедер) о инвестицијама и јачању веза и најавио да се ускоро… »

Телеграф 17.02.2024
Другог дана Минхенске безбедносне конференције председник Вучић састаће се са Маркусом Зедером, председником Владе Баварске и министром спољних послова Кине Ванг Јием. Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Минхену… »
Милановић: Србија не води хибридни рат већ „купусару од политике“

Милановић: Србија не води хибридни рат већ „купусару од политике“

Данас 16.02.2024
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас да Србија не води хибридни рат, већ „купусару од политике“ јер не може да одлучи хоће ли бити проевропска или проруска. Он је тако одговорио на питање новинара о изјави… »

Вести дана »