Povezane vesti
"Vi ste moja krv": Anđela Šparavalo se potresnim rečima obratila porodici i rasplakala sve u studiju, njena majka kipti od…
Blic 17.02.2024
Odnos Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović privlači mnogo pažnje pogotovo otkako se saznalo da porodica mlade zadrugarke ne podržava njenu vezu sa ženom. S tim u vezi Anđelin i Bojanin sinoćni nastup na "Ljubavnoj Elitoviziji" bio je jedan od… »
"Vi ste moja krv" Anđela se potresnim rečima obratila porodici i rasplakala sve u studiju, njena majka van sebe
Kurir 17.02.2024
Odnos Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović privlači mnogo pažnje pogotovo otkako se saznalo da porodica mlade zadrugarke ne podržava njenu vezu sa ženom. S tim u vezi Anđelin i Bojanin sinoćni nastup na "Ljubavnoj Elitoviziji" bio je jedan od… »
Vi ste moja krv, jako se teško borim Anđela Šparavalo uputila potresne reči porodici i rasplakala sve u studiju
Alo 17.02.2024
Anđela Šparavalo uputila potresne reči porodici. Rijaliti učesnice Anđela Šparavalo i Bojane Pavlović imaju veoma turbulentan odnos, pogotovo otkako je Anđela saznala da njena porodica nikako ne podržava njenu vezu sa ženskom osobom. Njihov… »
Vesti dana »

Sferopulos održao govor igračima u svlačionici posle pobede u Pireju: Uživajte večeras, ali sutra fokus na preostale utakmice (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 3 povezane

Brat Tanje Savić sa trudnom ženom stigao na sestrin rođendan: Ne odvaja se od plavuše, a Muki od glave do pete u belom - skockao se do bola (Video)
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Sve članice EU osim Mađarske potpisale zajedničku izjavu podrške Ukrajini
Danas pre 7 satijoš 1 povezana