Povezane vesti
"Vi ste moja krv": Anđela Šparavalo se potresnim rečima obratila porodici i rasplakala sve u studiju, njena majka kipti od…
Blic 17.02.2024
Odnos Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović privlači mnogo pažnje pogotovo otkako se saznalo da porodica mlade zadrugarke ne podržava njenu vezu sa ženom. S tim u vezi Anđelin i Bojanin sinoćni nastup na "Ljubavnoj Elitoviziji" bio je jedan od… »
"Vi ste moja krv" Anđela se potresnim rečima obratila porodici i rasplakala sve u studiju, njena majka van sebe
Kurir 17.02.2024
Odnos Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović privlači mnogo pažnje pogotovo otkako se saznalo da porodica mlade zadrugarke ne podržava njenu vezu sa ženom. S tim u vezi Anđelin i Bojanin sinoćni nastup na "Ljubavnoj Elitoviziji" bio je jedan od… »
Vi ste moja krv, jako se teško borim Anđela Šparavalo uputila potresne reči porodici i rasplakala sve u studiju
Alo 17.02.2024
Anđela Šparavalo uputila potresne reči porodici. Rijaliti učesnice Anđela Šparavalo i Bojane Pavlović imaju veoma turbulentan odnos, pogotovo otkako je Anđela saznala da njena porodica nikako ne podržava njenu vezu sa ženskom osobom. Njihov… »
Vesti dana »

Završen protest „Rame uz rame – studenti i radnici“: Poljoprivrednici poručili da traktori dolaze u centar Beograda 15. marta (FOTO; VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Saša Matić otvorio koncert u Areni: Svi u transu kad je izašao na binu i obratio se publici: "Večeras smo ovde da pokažemo ljubav" (Video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana