Povezane vesti

Oborila sopstveni rekord: Dragana Mirković održala najduži koncert u istoriji beogradske arene

Oborila sopstveni rekord: Dragana Mirković održala najduži koncert u istoriji beogradske arene

Nova 18.02.2024
Deset godina je trebalo da se obori rekord u dužini trajanja koncerta u beogradskoj areni i Dragana Mirković je na proslavi svog jubileja uspela u tome, pobedivši sopstveni rekord. Na drugom spektaklu u najvećoj dvorani na Balkanu, regionalna folk… »
Oborila sam sopstveni rekord: Dragana Mirković se obratila ovim rečima nakon dva spektakularna koncerta (foto/video)

Oborila sam sopstveni rekord: Dragana Mirković se obratila ovim rečima nakon dva spektakularna koncerta (foto/video)

Večernje novosti 18.02.2024
FOLK ZVEZDA Dragana Mirković sinoć u "Štark Areni" napravila je spektakl kakav se nije video nikada do sada na našim prostorima, a to je bio drugi od dva koncerta kojim je proslavila 40 godina karijere. Foto: Damir Dervišagić Ona je inače oborila i… »
Pevala četiri i po sata i oborila rekord u areni! Dragana Mirković se obratila nakon spektakla - "Plakala sam zbog jk"

Pevala četiri i po sata i oborila rekord u areni! Dragana Mirković se obratila nakon spektakla - "Plakala sam zbog jk"

Mondo 18.02.2024
Pevačica je napravila spektakl kakav se nije video nikada do sada na našim prostorima. Pevačica je napravila spektakl kakav se nije video nikada do sada na našim prostorima. Dragana Mirković održala je dva uspešna koncerta u Areni. Ona je inače… »
Dragana Mirković se obratila nakon koncerta: Marko i Manuela su mi rekli da sam bolja od svetskih zvezda, zbog jk sam plakala!

Dragana Mirković se obratila nakon koncerta: Marko i Manuela su mi rekli da sam bolja od svetskih zvezda, zbog jk sam plakala!

Kurir 18.02.2024
Dragana Mirković održala je dva uspešna koncerta u Areni. Pevačica je napravila spektakl kakav se nije video nikada do sada na našim prostorima. Ona je inače oborila i sopstveni rekord u dužini trajanja koncerta. Deset godina je trebalo da se obori… »

Vesti dana »