Повезане вести

Вучић: У Београду имамо већину, Несторовић неодговоран! Партизана и Звезде не би било да нема државе! Озбиљан план за експо…

Вучић: У Београду имамо већину, Несторовић неодговоран! Партизана и Звезде не би било да нема државе! Озбиљан план за експо…

Курир 18.02.2024
Председник Србије Александар Вучић је само неколико сати по повратку из Немачке, где је учествовао на 60. Минхенском безбедносном форуму и на маргинама имао низ важних састанака, гостовао у јутарњем програму на ТВ Прва и говорио… »
Вучић: Многи не виде тежину задатка пред нама

Вучић: Многи не виде тежину задатка пред нама

Политика 18.02.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да није задовољан понашањем многих у земљи, јер, како истиче, не разумеју тежину задатка пред нама. „Не могу да кажем за неке да су лењи, али нажалост нисам задовољан… »
Вучић: Предстоји борба за велике циљеве који су постављени

Вучић: Предстоји борба за велике циљеве који су постављени

РТК 18.02.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да предстоји борба за велике циљеве који су постављени, али да је важно да се сви људи укључе у то. „То је другачија, промењена Србија, земља будућности. Србија која ће… »
Вучић: У Београду имамо већину! Србија мора да обезбеди политичку основу, а то су мир, стабилност сигурност

Вучић: У Београду имамо већину! Србија мора да обезбеди политичку основу, а то су мир, стабилност сигурност

Дневник 18.02.2024
- Српска економија напредује, а да би наставила убрзаним темпом она мора да обезбеди политичку основу, а то су мир, стабилност, сигурност, зато нам је нанело велику штету то што су неки водили хајку против сопствене земље –… »
Вучић: У овом тренутку имамо већину у Београду, Несторовић се не понаша одговорно

Вучић: У овом тренутку имамо већину у Београду, Несторовић се не понаша одговорно

Телеграф 18.02.2024
Гостовање је почело у 10 сати. Председник Србије Александар Вучић гостује у јутарњем програму ТВ Прва. Гостовање је почело у 10 сати. Вучић говори о свим актуелним темама. Он је навео да је у Минхену последњи састанак трајао… »
И Партизан објавио финансијско пословање

И Партизан објавио финансијско пословање

Спортски журнал 18.02.2024
Црвено-бели данас су ”изашли” са бројкама, након њих то су урадили и црно-бели. После Црвене звезде и Партизан се огласио саопштењем, које вам преносимо у целости: - Финансијско пословање, дуговање за порез и план отплате Од… »
Невиђени снимци из ниша: Бразилац Јаго направио шоу, певао на српском и одушевио саиграче (видео)

Невиђени снимци из ниша: Бразилац Јаго направио шоу, певао на српском и одушевио саиграче (видео)

Курир 18.02.2024
Кошаркаши Црвене звезде освојили су Куп Радивоја Кораћа у Нишу. Звезда је у великом финалу савладала Партизан резултатом 85:79. После меча уследило је велико славље играча Звезде. Атмосфера је била фантастична а у центру пажње… »
Партизан објавио све - буџет 20.000.000, исплатићемо дуг! Од државе 27 милиона, сопствени приход клуба 39,9 милиона

Партизан објавио све - буџет 20.000.000, исплатићемо дуг! Од државе 27 милиона, сопствени приход клуба 39,9 милиона

Мондо 18.02.2024
Црно-бели се огласили саопштењем о финансијским детаљима свог пословања. Црно-бели се огласили саопштењем о финансијским детаљима свог пословања. КК Партизан огласио се у недељу и изнео податке свог пословања, уз најаву… »
Огласио се и Остоја Мијаиловић Партизан ће изнети податке, свако ће моћи да види!

Огласио се и Остоја Мијаиловић Партизан ће изнети податке, свако ће моћи да види!

Мондо 18.02.2024
Председник КК Партизан реаговао након изјава Жељка Обрадовића и Александра Вучића. Председник КК Партизан реаговао након изјава Жељка Обрадовића и Александра Вучића Дан након драматичне конференције тренера Партизана Жељка… »
Грбовић (ПСГ): СНС нема већину у Београду

Грбовић (ПСГ): СНС нема већину у Београду

Данас 18.02.2024
Потпредседник Покрета слободних грађана (ПСГ) Павле Грбовић изјавио је данас ФоНету, реагујући на изјаву председника Србије Александра Вучића на ТВ Прва, да Српска напредна странка (СНС) не може да добије 56 гласова одборника у… »
Обрадовић грмео као никад, а Евролига му посветила објаву! Дан после финала Купа Радивоја Кораћа тренер Партизана у центру…

Обрадовић грмео као никад, а Евролига му посветила објаву! Дан после финала Купа Радивоја Кораћа тренер Партизана у центру…

Курир 18.02.2024
Само дан после пораза Партизана у финалу Купа Радивоја Кораћа и бурне конференције за медије Жељка Обрадовића, Евролига се огласила и посветила је објаву тренеру црно-белих. На друштвеним мрежама елитног европског кошаркашког… »
Црвена Звезда се огласила саопштењем! Тим са Малог Калемегдана отворио карте и приложио детаље финансијског пословања!

Црвена Звезда се огласила саопштењем! Тим са Малог Калемегдана отворио карте и приложио детаље финансијског пословања!

Курир 18.02.2024
Много буре изазвала је изјава Жељка Обрадовића по завршетку финалног меча Купа Радивоја Кораћа у ком је Звезда савладала Партизан резултатом 85:79. Обрадовић је истакао како је велика лаж да је Партизан државни пројекат, те је… »
Вучић: Звезда и Партизан не би постојали без државе

Вучић: Звезда и Партизан не би постојали без државе

Спортски журнал 18.02.2024
Од оних акција за скупљање пореза динара нису уплатили и то вам животом гарантујем. Погледао сам папире и дужни су шест милиона евра, а Звезда 1,2 милиона евра пореза у кошарци. Председник Србије Александар Вучић гостујући на… »
Погледајте како се Вучић правда након гафа у Минхену: Једини није поздравио присуство удовице Алексеја Наваљног

Погледајте како се Вучић правда након гафа у Минхену: Једини није поздравио присуство удовице Алексеја Наваљног

Нова 18.02.2024
Председник Србије Александар Вучић гостујући на телевизији Прва рекао је да је на Безбедносном форуму у Минхену пружио подршку супрузи Алексеја Наваљнија, Јулији иако је међу последњима устао и није аплаузом поздравио њено… »
Александар Вучић тврди: Ништа не би било од Партизана и Звезде да нема државе, од свих акција скупљања пара за порезе динар…

Александар Вучић тврди: Ништа не би било од Партизана и Звезде да нема државе, од свих акција скупљања пара за порезе динар…

Данас 18.02.2024
Ништа не би било ни од Партизана ни од Звезде да нема државе, рекао је председник Србије Александар Вучић током данашњег обраћања. Вучић је нагласио да је овде популарно да будете против државе, да кажете да неко има већу помоћ… »
Вучић: У овом тренутку имамо већину у Београду, позиција Србије биће тежа после смрти Наваљног

Вучић: У овом тренутку имамо већину у Београду, позиција Србије биће тежа после смрти Наваљног

Инсајдер 18.02.2024
"У овом тренутку имамо већину у Београду", изјавио је у недељу председник Србије Александар Вучић уочи конститутивне седнице Скупштине Београда која ће бити одржана у понедељак 19. фебруара, али није искључио ни могућност… »
"Посебан понос и задовољство": Вучић о спаљивању лутке са његовим ликом у Хрватској: Молим их да и следећи пут то понове

"Посебан понос и задовољство": Вучић о спаљивању лутке са његовим ликом у Хрватској: Молим их да и следећи пут то понове

Блиц 18.02.2024
- Смрт Наваљног је још једна искра у разгорелој ватри. Оно што сте могли да видите то је онако навијачки приступ, све мање се слушају аргументи, гледа се како да се победи непријатељ, а нема дугорочнијег погледа у будућност… »
Вучић реаговао на изјаву Жељка Обрадовића: Ово је одвратни напад на државу, то се догађа сваки дан и из Звезде

Вучић реаговао на изјаву Жељка Обрадовића: Ово је одвратни напад на државу, то се догађа сваки дан и из Звезде

Нова 18.02.2024
Велику буру је подигла изјава Жељка Обрадовића након пораза Партизана у финалу Купа Радивоја Кораћа у суботу у Нишу од вечитог ривала Црвене звезде резултатом 75:69. Обрадовић је тада одреаговао на прозивке навијача црвено-белих… »
Вучић о смрти Наваљног: Нисам истражни орган, очекујем веће притиске на Србију

Вучић о смрти Наваљног: Нисам истражни орган, очекујем веће притиске на Србију

Слободна Европа 18.02.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је 18. фебруара да ће "позиција Београда у односу на Москву бити тежа" после смрти руског опозиционог лидера Алексеја Наваљног, али је одбацио могућност увођења санкција Русији. Вучић… »
Вучић одговорио Обрадовићу: ‘Волите да узмете паре, а да причате да је овај други миљеник!’ (видео)

Вучић одговорио Обрадовићу: ‘Волите да узмете паре, а да причате да је овај други миљеник!’ (видео)

Хот спорт 18.02.2024
‘Постојали не би без државе, од свих акција од скупљања пара за порез ни динар нису уплатили.’ Кошаркаши Партизана нису успели да освоје Куп ‘Радивој Кораћ’ пошто су поражени од Црвене звезде 85:79 у нишкој хали ‘Чаир‘. Тренер… »
Вучиц́: Колико сам обавештен, имамо вец́ину за Београд

Вучиц́: Колико сам обавештен, имамо вец́ину за Београд

Спутник 18.02.2024
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је да, колико је он обавештен, листа „Александар Вучиц́ - Београд не сме да стане“ има вец́ину да формира власт у Београду. „За Београд, ми имамо вец́ину. О томе ц́е људи да говоре. Не… »
Вучићево објашњење: Зашто нисам аплаудирао Јулији Наваљној

Нови магазин 18.02.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је, коментаришући то што на Безбедносној конференцији у Минхену није аплаузом поздравио супругу преминулог руског опозиционара Алексеја Наваљног, да је пре тога Јулија Наваљна, седела… »
Од акција за порез, динар нису уплатили држави! Александар Вучић о дуговима Партизана

Од акција за порез, динар нису уплатили држави! Александар Вучић о дуговима Партизана

Мондо 18.02.2024
Председник Србије Александар Вучић говорио је о финансијама Партизана, али и Црвене звезде. Председник Србије Александар Вучић говорио је о финансијама Партизана, али и Црвене звезде. Председник Србије Александар Вучић гостовао… »
Обрадовић након пораза критиковао судије, говорио о својој будућност као тренера Партизана, о државном пројекту…

Обрадовић након пораза критиковао судије, говорио о својој будућност као тренера Партизана, о државном пројекту…

Глас југа 18.02.2024
Партизан ни из трећег покушаја није успео са Жељком Обрадовићем да освоји национални Куп у Нишу, због чега су на конференцији за новинаре отворене бројне теме. Пре свега, Жељко Обрадовић се дотакао избора судијске тројке… »
Вучић: Тек ће бити притисака на Србију да уведе Русији санкције, ЕУ све мање популарна

Вучић: Тек ће бити притисака на Србију да уведе Русији санкције, ЕУ све мање популарна

Ал Јазеера 18.02.2024
Европска унија изгубила је, након усвајања резолуције о Србији, десет посто популарности у јавном мнијењу, казао је предсједник Србије. Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је данас да очекује да ће тек бити притисака на… »
Звезда и Партизан не би постојали без државе! Вучић о Обрадовићевој изјави: Ово је одвратан напад!

Звезда и Партизан не би постојали без државе! Вучић о Обрадовићевој изјави: Ово је одвратан напад!

Мондо 18.02.2024
Председник Србије Александар Вучић говорио о Партизану и Црвеној звезди и финансирању највећих српских клубова. Председник Србије Александар Вучић говорио о Партизану и Црвеној звезди и финансирању највећих српских клубова… »
"То је табу тема код нас" Мијаиловић се огласио после изјаве Обрадовића: Одговорио и на питање о Жоцовој будућности у…

"То је табу тема код нас" Мијаиловић се огласио после изјаве Обрадовића: Одговорио и на питање о Жоцовој будућности у…

Курир 18.02.2024
Конференција за медије Жељка Обрадовића после пораза Партизана од Црвене звезде у финалу Купа Радивоја Кораћа жестоко је одјекнула у Србији, али и региону. Поменуо је тренер црно-белих и то да се клуб чију екипу води често… »
"Од акција динара нису уплатили": Александар Вучић открио колико вечити дугују за порез

"Од акција динара нису уплатили": Александар Вучић открио колико вечити дугују за порез

Вечерње новости 18.02.2024
ПРЕДСЕДНИК Србије, Александар Вучић, реаговао је на речи Жељка Обрадовића после финала Купа Радивоја Кораћа како Партизан није државни пројекат. Фото: ТВ Прва/Принтскрин Први човек наше земље је истакао да нико није платио ни… »
Вучић: Колико сам обавештен, ми имамо већину за Београд

Вучић: Колико сам обавештен, ми имамо већину за Београд

РТВ 18.02.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да, колико је он обавештен, листа "Александар Вучић - Београд не сме да стане" има већину да формира власт у Београду. "Оно колико сам ја обавештен, ми имамо већину у… »
Вучић: Постоји већина за конституисање Скупштине Београда, легална и делом легитимна

Вучић: Постоји већина за конституисање Скупштине Београда, легална и делом легитимна

Бета 18.02.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да постоји већина за конституисање Скупштине града Београда, као и да је она легална и делом легитимна. Он је за телевизију Прва рекао да ће сачекати до 2. и 3. марта да се види… »
Вучић: Несторовић води неодоговорну политику, ми имамо већину у Београду

Вучић: Несторовић води неодоговорну политику, ми имамо већину у Београду

Данас 18.02.2024
Председник Србије Александар Вучић током данашњег обраћања јавности поручио је да коалција окупљена око Српске напредне странке (СНС) има већину за формирање градске власти у Београду. Вучић је навео да је разговарао и са… »
Вучић: Имамо већину у Београду

Нова 18.02.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је да СНС има већину у Београду. Коментаришући конститутивну седницу града Београда која је заказана за сутра Вучић је рекао да о томе разговара са Аном Брнабић, Милошем Вучевићем и… »

Н1 Инфо 18.02.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да постоји већина за конституисање Скупштине града Београда, као и да је она легална и делом легитимна. Он је рекао да ће сачекати до 2. и 3. марта да се види да ли ће та… »
"Ми имамо већину": Вучић о београдским изборима: У Несторовићевом покрету не разумеју шта је држава и не понашају се одговорно…

"Ми имамо већину": Вучић о београдским изборима: У Несторовићевом покрету не разумеју шта је држава и не понашају се одговорно…

Блиц 18.02.2024
- Разговарали смо о томе. Милош, Ана и Шапић пре свега. Разговарали смо два - три пута. Морам да признам да нисам имао времена тиме да се бавим. Желео сам да разговарам са Несторовићем, они нису хтели, они не разумеју шта је… »
Вучић: У овом тренутку имамо већину за формирање власти у Београду, али да сачекамо 2. или 3. март

Вучић: У овом тренутку имамо већину за формирање власти у Београду, али да сачекамо 2. или 3. март

Еуроневс 18.02.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да, колико је он обавештен, листа "Александар Вучић - Београд не сме да стане" има већину да формира власт у Београду. "Оно колико сам ја обавештен, ми имамо већину у овом… »

Недељник 18.02.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да постоји већина за конституисање Скупштине града Београда, као и да је она легална и делом легитимна. Он је рекао да ће сачекати до 2. и 3. марта да се види да ли ће та… »
Вучић: Можемо да формирамо већину за Београд, али ипак ћемо сачекати

Вучић: Можемо да формирамо већину за Београд, али ипак ћемо сачекати

Време 18.02.2024
Председник Србије Александар Вучић обратио се још једном грађанима рекавши да је већина коју има Српска напредна странка више него легална, чак и легитимна. Међутим, ако је ипак не буде било до другог или трећег марта, како каже… »
Вучић: Да смо увели санкције Русији био бих шампион демократије, а уз признање Косова и добитник Нобелове награде

Вучић: Да смо увели санкције Русији био бих шампион демократије, а уз признање Косова и добитник Нобелове награде

Данас 18.02.2024
Србија против себе нема било какве санкције, упркос труду многих из ове земље и многих споља, рекао је председник Србије Александар Вучић током данашњег обраћања и додао да је увео санкције Русији да би данас био шампион… »
Вучић: Колико сам обавештен, имамо већину за Београд

Вучић: Колико сам обавештен, имамо већину за Београд

Правда 18.02.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да, колико је он обавештен, листа „Александар Вучић - Београд не сме да стане“ има већину да формира власт у Београду. „За Београд, ми имамо већину. О томе ће људи да говоре. Не… »
Председник Вучић поручио: Ништа не би било од Партизана и Звезде да није државе! Хоћете да вам кажем како се плаћају порези?!…

Председник Вучић поручио: Ништа не би било од Партизана и Звезде да није државе! Хоћете да вам кажем како се плаћају порези?!…

Курир 18.02.2024
Председник Републике Србије, Александар Вучић, био је гост на ТВ Прва где се, поред бројних политичких тема, дотакао и спортских тема. Повод су била дешавања после финала Купа Радивоја Кораћа у ком је Црвена звезда савладала… »

Радио сто плус 18.02.2024
Он је за телевизију Прва рекао да ће сачекати до 2. и 3. марта да се види да ли ће та већина бити легитимна, те да уколико не буде била, онда ће бити одржани нови избори. Вучић је казао да представници листе “Ми – Глас из народа”… »
Вучић: У овом тренутку ми имамо већину за Београд, али да сачекамо 2. или 3. март

Вучић: У овом тренутку ми имамо већину за Београд, али да сачекамо 2. или 3. март

РТС 18.02.2024
У овом тренутку ми имамо већину за Београд, која је више него легална чак и легитимна, рекао је председник Александар Вучић уочи сутрашње конститутивне седнице Скупштине Београда. Каже да је имао важне састанке у Минхену и да ће… »
Вучић о томе зашто није тапшао удовици Алексеја Наваљног: Урадио сам све достојанствено

Вучић о томе зашто није тапшао удовици Алексеја Наваљног: Урадио сам све достојанствено

Радио 021 18.02.2024
Председник Србије Александар Вучић је по повратку са Минхенске безбедносне конференције објаснио због чега није аплаудирао Јулији Наваљној, чији је муж преминуо само неколико сати пре њеног говора. "Одједном је нека жена села… »
Председник Вучић: У овом тренутку имамо легалну већину за Београд! Несторовић се понаша неодговорно

Председник Вучић: У овом тренутку имамо легалну већину за Београд! Несторовић се понаша неодговорно

Курир 18.02.2024
Желео сам да разговарам са Несторовићем, они нису хтели, по мени, не понашају се довољно одговорно. Они се понашају како мисле да је добро за њихову странку или опцију, шта год да је" БЕОГРАД - "Колико сам обавештен, ми у овом… »
Имамо легалну већину за Београд! Вучић о Несторовићу: Не понаша се одговорно

Имамо легалну већину за Београд! Вучић о Несторовићу: Не понаша се одговорно

Мондо 18.02.2024
Председник Вучић о могућим новим изборима у престоници и разговору са људима из Несторовићевог покрета. Председник Вучић о могућим новим изборима у престоници и разговору са људима из Несторовићевог покрета. Председник Србије… »
Позиција ће нам бити тежа, немам сумње! Александар Вучић о Наваљном: Трагично кад млад човек изгуби живот

Позиција ће нам бити тежа, немам сумње! Александар Вучић о Наваљном: Трагично кад млад човек изгуби живот

Мондо 18.02.2024
Председник Александар Вучић о актуелним дешавањима у свету и Србији. Председник Александар Вучић о актуелним дешавањима у свету и Србији. Председник Србије Александар Вучић је гостујући у "Јутру" на ТВ Прва коментарисао… »

Н1 Инфо 18.02.2024
Председник Србије Александар Вучић је, гостујући на јутарњем програму телевизије Прва, по повратку са Минхенске безбедносне конференције, објаснио због чега није аплаудирао Јулији Наваљној, чији је муж преминуо само неколико… »
Председник Србије јасан Вучић: Био бих добитник многих награда када бих признао Косово

Председник Србије јасан Вучић: Био бих добитник многих награда када бих признао Косово

Курир 18.02.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је да би вероватно био добитник многих награда када би признао независност Косова. Вучић је гостујући на ТВ Прва, говорећи о Минхенској конференцији, навео да је смрт руског опозиционара… »
Вучић: Биће још јачих притисака да уведемо санкције Русији, али то је немогуће

Вучић: Биће још јачих притисака да уведемо санкције Русији, али то је немогуће

Радио 021 18.02.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да очекује да ће тек бити притисака на Србију да уведе санкције Русији, али да то није могуће. Коментаришући смрт руског опозиционара Алексеја Наваљног на ТВ Прва, рекао је да је то… »
"Жељко није у праву за судије" Чувени тренер имао поруку за Обрадовића: Ко би се за то пријавио?! Све га разумем, сем…

"Жељко није у праву за судије" Чувени тренер имао поруку за Обрадовића: Ко би се за то пријавио?! Све га разумем, сем…

Курир 18.02.2024
Црвена звезда освојила је Куп Радивоја Кораћа пошто је у финалу у Нишу била боља од Партизана 85:79. На тај начин Звезда је дошла до четвртог узастопног националног купа, а уједно и треће везане победе над црно-белима у сезони… »
Милан Борјан одушевио Делије! Бивши капитен Звезде се огласио и једним потезом бацио у транс навијаче! (фото)

Милан Борјан одушевио Делије! Бивши капитен Звезде се огласио и једним потезом бацио у транс навијаче! (фото)

Курир 18.02.2024
Кошаркаши Црвене звезде савладали су Партизан у финалу Купа Радивоја Кораћа резултатом 85:79, а међу првима је чети Јаниса Сферопулоса честитао некадашњи капитен фудбалског клуба са Маракане, Милан Борјан. Он се огласио на свом… »

Вести дана »