Povezane vesti
Zavisnik sam od vrelih akcija! Darijan svojim priznanjem šokirao Miljanu Kulić, čeka se Marijina reakcija
Alo 18.02.2024
Darijan pokušao Miljani da objasni zašto ne treba da se ustručava vrele akcije. Rijaliti učesnik, Darjan Radumirović, izneo je pred svojom novom devojkom Miljanom Kulić svoje mišljenje o važnosti intimnih odnosa za regulisanje krvnog pritiska, što je… »
Miljana napala darija zbog sneže Kulićeva sumnja da je novi dečko laže i zavlači
Alo 18.02.2024
Miljana Kulić sve više sumnja u Darijanova osećanja. Miljana se osamila sa svojim novim dečkom Darijanom, pa su poveli razgovor o njegovoj bivšoj devojci Sneži Kušadasi. - Kad imam se*s, ja to moram da imam dugo i želim sve više i više. Kad imam se*s… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 23 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 23 povezane

Protest u Paviljonima iz ugla MUP: „U toku je uviđaj, utvrđen identitet 15 lica“
Nedeljnik pre 1 satjoš 19 povezanih

Dodiku oduzet mandat: Prvo se oglasio psovkom a onda poručio da "predaja nije opcija"
NIN pre 23 minutajoš 77 povezanih

SPC: Počelo saslušanje teologa pred Crkvenim sudom, ispred Patrijaršije studenti i građani
Beta pre 38 minutajoš 12 povezanih