Povezane vesti
Šokirao amere: Evo šta je Nikola Jokić uradio za rođendan (video)
Večernje novosti 19.02.2024
Nikola Jokić, najbolji košarkaš kog Srbija trenutno ima, a po mnogima i najbolji igrač na svetu, napunio je 29 godina. I, tim povodom dao je jedan kratki, dvominutni intervju, koji je prilično iznenadio Amerikance. FOTO: Tanjug/AP Jokić je isprva dugo… »
"Pariz 2024" sve bliži, a u našoj košarci... Evo šta je KSS uradio za rođendan Nikole Jokića
Večernje novosti 19.02.2024
Nikola Jokić, najbolji košarkaš kog Srbija trenutno ima, a po mnogima i najbolji igrač na svetu, napunio je 29 godina. Ovog 19. februara - čestitka mu je stigla i od Košarkaškog saveza Srbije. FOTO: FIBA.Basketball Jokić, koji je seniorsku… »
Vesti dana »
Na njih su svi čekali: Dragana, Mile Kitić i Kemal u tandemu stigli poslednji na Tašmajdan, spremaju lom
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane
Broj žrtava zemljotresa u Venecueli porastao na 920, najmanje 172 osobe i dalje zarobljene ispod ruševina
Insajder pre 4 satijoš 24 povezane
INTERVJU Aleksandar Radić: Otišao sam iz Srbije zbog pritisaka, pratili su moju maloletnu ćerku i mene, a snimke objavljivali na Informeru
Nova pre 5 satijoš 18 povezanih
Benzin u narednih sedam dana skuplji za dva dinara, cena evrodizela nepromenjena
Newsmax Balkans pre 9 satijoš 34 povezane